torsdag den 5. december 2019

5. december

Juleblomster


På denne tid af året kan man få de skønneste juleroser. Jeg har købt én med masser af blomster og knopper.


Julerosen har fået en fodpose af pudemos og sammen med et enkelt hyacintløg i en fin potte skaber den duften af jul i drivhuset.


Sådanne 2 står rigtig længe i drivhuset, og jeg synes, det er så dejligt at blive mødt af både blomster og spirer, når jeg går i derud.

Jeg bruger mit drivhus som binderiværksted op til jul - her kan jeg rode med store grene, mos og gran. Jeg behøver ikke nødvendigvis at rydde op hver gang, og tingene holder sig formidabelt.


Med lidt fornuftigt overtøj og lys i et hav af stearinlys kan man sagtens holde varmen en tid - man får oven i købet både lys og luft næsten udendørs. Og så er det skønt, at der er lidt fint at kigge på derude også! I år har hyacinten og julerosen fået plads på trallebænken - måske flytter de ind på terrassen, når vi kommer nærmere jul, så vi kan nyde dem indefra.__________________________
 
 
 
 
I morgen står den på stjerneregn
 


10 kommentarer:

 1. God idé - jeg plejer også at have noget julet i pavillionen, det må jeg have fat i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt med jul derude også!

   Slet
 2. Tror jeg må benytte mit driverhus til det næste år. Det står og skriger om samvær om vinteren.

  Skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skulle du prøve - huset er også skønt om vinteren!

   Slet
 3. Følger med i din fine julekalender hver dag. Glæder mig hver dag til at hvad du har fundet på. Kh Søs


  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak! Håber, alt er vel hos jer?

   Slet
 4. Juleblomster er faktisk den allerbedste julepynt, synes jeg :-)
  Jeg har ikke fulgt så godt med herinde hos dig, for jeg følger blogs igennem Bloglovin'. Jeg opdagede i går at din nye blog ikke var der, men nu har jeg tilføjet den, så jeg får besked, når du udgiver indlæg. - Og så kan andre jo også følge din nye blog derigennem :-)
  Jeg har igen problemer med at kommentere med navn og www-adresse her hos dig. Det hjalp ellers, da du gjorde et eller andet, første gang jeg skrev det. Under alle omstændigheder, skal jeg nok lade høre fra mig indimellem!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt, du fandt mig igen! Dejligt, du har tilføjet mig - det er jeg meget glad for! Jeg må lige kigge igen på den med www-adressen - mærkeligt, det har ændret sig igen.

   Slet
 5. Hmm. jeg tror at det vil jeg osse til næste år i mit nye drivhus. der er ikke plads i det gamle. Men det er jo det hvis det er om aftenen. Så kan det vist knibe med lyset.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret - om aftenen er det en udfordring at få lys nok, hvis man ikke har elektrisk lys. Det bliver også lidt koldt. Jeg bruger mest mit om eftermiddagen - og der må gerne være en lille smule sol!

   Slet