onsdag den 18. december 2019

18. december

Dørkrans


I dag viser jeg en meget enkel dørkrans. Rustik og uden kunstig pynt. Jeg har udelukkende brugt materialer fra haven og skoven - så det er en meget naturlig krans, som på ingen måde råber højt.


Kransen er bundet på en bund af pilegrene fra mine hængepil. Grenene er formet til en cirkel, og grenene er snoet rundt om. Derefter har jeg brugt de fine snoede grene fra kaprifolien fra skoven. Også  de er snoet omkring kransen. Lidt vindseltråd holder sammen på det hele. Til sidst har jeg sat en kroget gren fra pæretræet på tværs, en lærkegren med kogler og lidt fyr fast.
 
 
 
 
 
 
______________________________
 
 
 
 
 Den 19. december handler det om at føle sig velkommen
 


5 kommentarer:

 1. Flot og rustik - jeg ser så mange fine ting på mine ture, men har ikke fantasien og kreativiteten desværre. I dag gik jeg morgentur i måneskin, det var skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det fantastisk med en morgentur i måneskin! Det har været så skønt med en dag med klart vejr.

   Slet
 2. De er bare så smukke dine kranse og andre naturting.
  Mon ikke de lange ranker fra akebea osse kan bruges. Den er løbet fuldkommen fra mig og skal beskæres drastisk i denne vinter.
  Hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord! Jeg er helt sikker på at akebea kan bruges til at lave kranse - det kan blive rigtig fint!

   Slet
 3. Smukt med det asymmetriske :-) Og fyr er lidt lettere end gran. Jeg er ellers ikke meget for at lave om på traditionerne, for det er jo netop det julen er: Tradition. Men fyr er jeg altså totalt tilhænger af.
  Lisbeth

  SvarSlet