lørdag den 14. december 2019

14. december

Tænd op

Indlægget indeholde reklame

Kalenderlågen i dag indeholder en opfordring til at tænde op i bålfadet - også i decembermørket. Skru op for hyggen!


Nu når vi får færre og færre lyse timer at gøre godt med, er det så fint med levende ild og lys i mørket. Det er hyggeligt at byde gæster velkommen med, og så kan sådan et bål også give et skud energi en mørk hverdagsaften ind under jul.


Det er dejligt at sidde sammen omkring bålet, pakket ind i tæpper, huer og handsker - men det er også skønt at nyde ilden i bålfadet indefra. Bare tænd op i bålfadet på terrassen og nyd ildens dans fra din bedste stol.

 
Der er noget fantastisk over at falde i staver ved gløderne. Så behøver man ikke så meget andet underholdning, og sådan et bål kan sagtens deles med ens hjertenskær eller børnene.


 Der findes mange lækre bålfade - de fås i forskellige materialer og størrelser - med og uden låg. Det vigtigste er, at de står stabilt, så de ikke vælter. Hos zinkbakken forhandler de gode, solide eksemplarer i rust.


 Tænd op for hyggen!

____________________________

 
Bag kalenderlågen i morgen gemmer sig
nogen små, søde juletræer
 


8 kommentarer:

 1. Uha der var mange fristelser på Zinkbakken. Hyggeligt med bål i haven, men min træmand er ikke begejstret for tanken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er mange fristelser hos Zinkbakken! Og tillykke med træmanden i dag (selvom han ikke er vild med bål i haven :-))

   Slet
 2. Hov, og tak for Give away, de er fine, jeg modtog dem i går.

  SvarSlet
 3. Da vi i sidste uge besøgte nogle venner, havde de tændt op i deres bålfad, midt på gårdspladsen. Det var så hyggeligt! - Og vi talte om, at det skal vi huske at gøre engang imellem. Godt du minder mig om det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig hyggeligt, når der er tændt op i bålfadet som velkomst.

   Slet
 4. Mit bålfad bliver flittigt brugt om sommeren når vi sidder ude. Men ikke om vinteren. Vores terresser er desværre ikke til at se indefra når vi sidder ned. Vores vinduer sidder for højt.
  Det ser så hyggeligt ud. Så jeg ville nu ønske vi kunne.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis man ikke kan se det på terrassen, giver det ikke så meget mening - det kan jeg godt se - men det er virkelig hyggeligt med sådan et bål - sommer som vinter!

   Slet