torsdag den 27. februar 2020

Så meget bedre end regn

Selvom jeg gerne vil have rigtigt forår, fyldes jeg alligevel med en vis barnlig fryd, når jeg slår øjnene op til snevejr. En lille, tynd dyne har lagt sig over landskabet, og det sner fortsat. Det er så meget bedre end regn!

Sne er også noget mere fotogent end regn.


Når det nu også skal fryse om natten, er det godt med lidt sne til at beskytte planterne - her har vi haft omkring -3 i nat.


Krokus skal nok klare sig.


Ligeså med magnoliaen - knopperne har fået mere fylde, men de tager heldigvis ikke skade.


Pavillonen er fortsat ret anonym og usynlig - jeg glæder mig til, den får lidt mere karakter, når planterne begynder at gro, og den bliver indrettet.Der er is på spejlbassinet


og sne på bænken.


Det ligner da lidt vinter.

10 kommentarer:

 1. Ja det var godt med lidt frostvejr og rim, desværre gik det ud over et par rhodoer :( Selvom det ikke frøs ret meget her, var det nok.

  SvarSlet
 2. Neeej, hvor er du heldig. Det er pænt.
  her har vi også haft lidt frost, måske -1. Påskeklokkerne havde bøjet hovederne, men ikke lagt sig som ved rigtig frost.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, alle haver bliver fine med sne!

   Slet
 3. Det lag sne viser havens flotte struktur, alt tegnes op og det ser så fint ud! Det er alligevel heldigt at at I ikke har mere sne og frost end at planterne kan klare det for de er jo længere fremme end normalt for denne årstid.
  Her varmede solen på en vindstille dag og lærken sang, det var også dejligt. Jeg er ved at affinde mig med at det ikke bliver snevejr, men det havde været sjovt at se sne i vores nye have:-)
  God weekend til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det giver et andet udtryk i haven, når den er dækket af sne - og man kan rigtigt se strukturen. Kan godt forstå, du gerne ville se det i jeres nye have.

   Slet
 4. Det er så dejligt, når der kommer et drys. Det løfter humøret i den grad. Jeg overvejer at emigrere til et sted med fastlandsklima - Wyoming for eksempel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det nemlig - selvom jeg egentlig gerne vil have forår nu!

   Slet
 5. Det pynter umanerligt meget med lidt sne og som regel følger der også solskin bagefter - så er vi glade :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og dejligt solskin har vi i dag! :-)

   Slet