lørdag den 4. januar 2020

Solskin og lørdag

Sikke en formiddag i haven. Høj sol og stille - til trods for at vi blev vækket af blæst, sne og regn.

Jeg har tilbragt et par timer i haven - og nydt den klare sol.Jeg har også fået noget fra hånden. Lugestolen kom frem igen, og jeg fortsatte arbejdet med pavillonbedet - og faktisk blev jeg færdig! Det holdt hårdt til sidst, hvor det blev koldt for hænder og fødder, men jeg holdt ud, for jeg var så tæt på målet.


Her ses efter-billedet. Der er ryddet op og luget. Trillebøren står med højt læs, jeg må have nogen til at tømme den.

 
Her er før-billedet fra i torsdags - da kunne man ikke se, hvor plænen sluttede og bedet begyndte. Det er der så rettet op på nu.


Nu vil jeg fortsat nyde det fine vejr og fridagen. Første arbejdsdag i går var hård ved knæet - forhåbentlig var det bare opstartsvanskeligheder efter ferien. Jeg er lykkelig for, at jeg på trods af knæet kan lave lidt i haven. Det er og bliver mit fristed, hvor jeg slapper af, finder energi og lader op.


 

4 kommentarer:

 1. Flot klaret - ja haven er dejlig, der kan man slappe af, mens man arbejder. Jeg nøjedes nu må at tage billeder i dag. Her hos os er det nemlig slet ikke stille, tværtimod. Kuldefaktoren var minus 2.5, så kan man ikke sidde og luge, men jeg kunne så gå en lang tur, jeg håber, at du også snart får mulighed for det igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, med sådan et blæsevejr - sejt du kom ud på en lang tur!

   Slet
 2. Ja det giver en skøn fornemmelse at kunne være i haven. Og så i sol.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet