onsdag den 22. juli 2020

Venindehygge i haven

Indlægget indeholder reklame for Med24.dk (reklamelink)

Kender I mon det? Man laver en aftale i god tid, og så opstår der pludselige forhindringer. Sådan én aftale havde jeg i går. En formiddagsaftale til kaffe i haven med en veninde, som jeg bl.a. deler haveinteressen med.


Aftalen måtte i sidste øjeblik ændres til en frokostaftale, for der opstod behov for 3 x mortaxa i løbet af formiddagen, og det var lige lovlig mange benspænd for venindehyggen!


Heldigvis kunne veninden flytte tidspunktet, og vi nød en let frokost og mange timers snak på den lille terrasse ved drivhuset. 
Det er skønt, at dele ens glæde ved haven og bare nyde at sidde midt i den i timevis og lade snakken flyde. Ofte bliver det kun til en rundtur, men i går blev det til både og!Men der var (selvfølgelig) en lille slange i paradiset, selvom det først gik op for mig om aftenen. Man skal virkelig passe på med solen sådan en dag. Når det er meget varmt, tager jeg mine forholdsregler, for jeg tåler ikke så meget sol ad gangen. Men i går var det ikke meget varmt, det var dejligt i solen, og jeg skænkede det ikke en tanke - og det kunne ses, da vi kom til aften - rød nakke og skuldre, øv. En meget tydelig påmindelse om at huske solcremen - også selv om sommeren er lidt kølig!


Det plejer ikke at ske for mig - solcremen, skyggen og en tynd bluse er mine bedste venner, for jeg elsker at være udendørs med sol og frisk luft, samtidig med at jeg har den dybeste respekt for strålernes indvirkning på huden. Men i går glippede det altså!


Det er så nemt at forebygge, og det kan ikke siges tit nok: husk solcremen!


Som så meget andet kan solcremen også købes på nettet - hos Med24.dk (reklamelink) finder du et stort udvalg af solcreme til alle hudtyper og alle aldre. Der er vejledning på siden, fri fragt ved køb over 200,- og hurtig levering. Hvis du melder dig ind i den gratis kundeklub, kan du også finde gode rabatter.Note til mig selv: selvom sommeren er småkølig og lidt lunefuld, så husk solcremen!
 

6 kommentarer:

 1. Det er hyggeligt med den slags venindemøder - og du har da de rette omgivelser til det.
  (PS: Jeg blev også tilbudt at reklamere for solcemen. Du klarer det fint).

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig så hyggeligt - og dejligt at være i haven.
   Jeg overvejede længe med den reklame, fordi jeg syntes, den lå lidt langt fra bloggens indhold, men blev enig med mig selv om, at budskabet er vigtigt - især da for udefolk som havemennesker.

   Slet
 2. Ja husk solcremen, den blev flittig brugt i dag i Høll, de to af børnene er lidt sarte i huden, også ældste søn har det ikke nemt med solen.
  Men godt I havde en hyggelig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det havde vi - heldigvis var solskoldningen ikke så slem, at der var blæner og afskallet hud, men det var en påmindelse, der var til at forstå!
   Mine børn har også været sarte, så da var solcremen en god hjælp!

   Slet
 3. Det lyder som en rigtig hyggelig dag, så øv med solskoldning. Jeg er en klovn til det med solcreme, men jeg er heldigvis ikke sart, så det er nok derfor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må være dejligt at kunne tåle solen! Selvom jeg ikke kan, er jeg også en klovn til solcreme - i al fald herhjemme. Når jeg er på stranden, skal jeg nok huske den!

   Slet