søndag den 21. februar 2016

Som brødre vi dele - eller noget!

Mens der var sne og frost, fodrede vi fuglene i haven, og i den anledning købte vi også frø og fedt til selv at fremstille. Vi fik bare ikke gjort alvor af det. Det har vi så rådet bod på her i vinterferien, og nu nyder fuglene godt af det. Da jeg kom ned i morges, var der en vældig aktivitet i rødtjørnen uden for køkkenvinduet.
Beklager kvaliteten - gennem ruden!
 
For få minutter siden så jeg en helt anden form for aktivitet derude - fuglene var fløjet, og så må man jo nøjes med deres mad!
 


9 kommentarer:

 1. Hej Frede.Fik helt dårlig samvittighed da jeg så dit indlæg........for jeg har fedt i køleskabet og frø i udestuen.Men har heller ikke fået lavet det foder til fuglene.Men nu er jeg færdig med min stue.Så nu skal det være.Og her er der kun naboens katte.
  God søndag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, killingen her tog sig en god mundfuld af fuglenes mad, men der er vist nok til alle!

   Slet
 2. Det var da godt nok mange fugle du fik 'fanget' på en gang. Her har jeg prøvet at forklare Bette Skid at dem med rødt bryst og den med den lille strithale må han under ingen omstændigheder tage...skal han absolut fange noget må det blive en solsort for dem er der så rigeligt af, som slås både om foder og damerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo ikke nemt at tage billeder gennem ruder, men jeg talte faktisk mindst 20 småfugle derude + et par solsorte og en skade, så der var virkelig gang i den. Vores katte er alt for dovne og langsomme til at fange raske fugle, så de må nøjes med at æde af deres mad ;-)

   Slet
 3. griner lidt at katten ikke er klogere. for den fanger ikke noget på den måde, den for nok mere et hak i æren når den dratter ned af grenen. Jack han er godt nok ikke en kat, men den troede også først at den kunne snige sig ind, men en hvid hund i det grønne ... tja det er nok ikke den bedste forklædning. Hvis han er så heldig at få en så er de alligevel ofte syge. men det er dejligt at der er en hvis aktivitet om busken, det kan jeg hygge mig med i et stykke tid
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. ja, det var fint med alle de fine småfugle i morges - og sjovt med katten, der også ville have sin bid af kagen! Vores katte er alt for dovne eller langsomme til at fange raske fugle, så jeg er heller ikke så nervøs for udfaldet af den her tur!

   Slet
 4. Ja mine hunde jagter også gerne fuglene, så de flyver væk. Er der så en kugle, der er faldet ned, er det bare guf altså for Bellis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores katte er alt for langsomme til at fange raske fugle! De er lidt smådovne. Til gengæld æder killingen her bare af fuglenes mad, og så er man jo nødt til at klatre op efter det!

   Slet
 5. Det er så hyggeligt med alle de fugle der kommer ned og spiser. Vi glæder os også dagligt over alle fuglene :-)
  Vi har ingen kat, og en´ af grundene er lige netop, at jeg vil have fuglene i fred.

  SvarSlet