onsdag den 17. februar 2016

Så kan jeg lære det!

Jeg har brugt dagen på oprydning - foran skærmen. På det sidste har min computer gjort knuder og meldt 'fuldt optaget', så i går fik jeg en supporter fra Jysk Landbrugsrådgivning til at rydde op i den, og det frigav noget plads - og hjalp på opstarten. Men han nævnte, at jeg da havde en forfærdelig masse billeder liggende, og at de fyldte meget!
Så i dag har jeg slettet billeder - alle de uskarpe, rystede og dårlige. Billeder, som jeg lige så godt kunne have slettet med det samme - men så kan jeg lære det! Fra nu af sorterer jeg, når jeg har lagt dem ind, for det er da et lidt træls arbejde, jeg har gang i!

 
Jeg har nået en del i dag, men der er lang vej endnu!

5 kommentarer:

 1. Ja det er træls arbejde, jeg sletter også med hård hånd, ellers bliver det alt for meget. Jeg kunne endda slette mange flere, som jeg alligevel ikke bruger, men det koster lang tid.

  SvarSlet
 2. ja den kender jeg godt, så i forbindelse med ny bærbar og opstart på at fotografere med det rigtige kamera har jeg ryddet op hver gang jeg har lagt noget ind, det er træls, men det er endnu mere træls at gøre der er meget, men jeg skal gøre det med det samme ellers ligger det bare.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Træls arbejde. Jeg ryddede op i julen, trods det jeg sletter overflødige hver gang, er der stadig rigtig mange til papirkurven.

  SvarSlet
 4. Man skal virkelig tage sig gevaldigt sammen for at få sorteret i ens billeder og overført de ældste til et USB stik eller lignende. Men pc'en skulle jo fungere bedre med færre billeder gemt på sig.

  SvarSlet
 5. Uha, sikken et arbejde. Jeg skal også til det men jeg overfører til en ekstern harddisk hvor jeg kun har billeder på :o)

  Forsat god Arbejdslyst
  Kh Linda

  SvarSlet