lørdag den 13. februar 2016

Sol og havearbejde

Vi stod op til fantastisk vejr - sol og ingen vind, så den har stået på havearbejde i dag.

Jeg har fået revet store dele af plænen fri for grene. I det hvide bed er både tulipaner og stauder i fuld gang, så der blev også ryddet op. Det nye bed blev luget for græs, og klatrehortensiaen under vinduet blev beskåret - den var ved at brede sig temmelig voldsomt. Bondemanden blev lokket ud med motorsaven, og vi fik fældet de træer, som stod i vejen for min skovsti samt lidt andet rundt omkring.Mange steder er der tegn på forår - det myldrer frem!


Besøget hos Plantorama i går resulterede også i et par nye løgplanter til bænken ved bagdøren - så nu venter vi bare på dufttazetterne her.


7 kommentarer:

 1. Hej Frede, hvor ser det altså flot og ryddeligt ud :o) det er så dejligt med sådan en dag i haven.

  SvarSlet
 2. Heldige dig...jeg vågnede op til 3 cm SNE! :( Gråvejr og koldt hele dagen...men så blev jeg da ikke fristet til at gå i haven, men kunne i stedet for hvile mig og lave så lidt som muligt :)

  SvarSlet
 3. Ja, det er deilig når man endelig kan ta fatt på hagearbeidet på senvinteren! Jeg har jobbet med å sage ned en diger, delvis vissen thuja. I morgen blir det en ny solskinnsdag i Bergen, så da blir det nok flere timer ute! Ha en fin lørdagskveld! Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
 4. Skønt med en dag i haven, du nåede meget.

  SvarSlet
 5. Hej Frede.Dejligt at komme en tur i haven og få ryddet lidt op derude.........og der ser da fint ud hos dig.
  Har slet ikke været i haven endnu.Først 14 dage med at male og sætte stuen istand og så lige en forkølelse oveni.
  Godt at det går fremad med din skovsti.
  Rigitg god weekend Knus Jette

  SvarSlet
 6. du har nået rigtig meget. har du også været i haven her i dag søndag? Det ser så ryddet og pænt ud, og man får helt lyst til at gå på jagt efter noget som kan erstatte det bare, men heldigvis så viser du jo også selv at der er noget på vej, og det er jo bare så godt at det kommer. Jeg glæder mig til at kunne komme ud og rydde væk, af grene, halm der flyver over i haven, klippe ned, klippe op og bare følge med i hvad der sker i haven. Det bliver så skønt når det hele kommer rigtig igang ikke sandt kære Frede
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 7. Det lyder som en forfriskende dag, og at i har været flittige:-) magnoliaen er utrolig flot, blomsten du viste tidligere- meget smuk. Jeg nænner ikke at klippe af min endnu, da den kun har været her i snart to år.
  Solskindshilsner fra mig til dig

  SvarSlet