tirsdag den 16. februar 2016

Lange skygger

Morgenstund har guld i mund!

I dag havde morgenstunden nu mere frost i munden. - 8 grader her hos os, da jeg kom op ved 8-tiden. Men der var smukt i haven, hvor den lave sol dannede lange skygger henover plænen og staudebede.


Ind ad den nye skovsti spiller solstrålerne i grene og stammer - og i modlys giver det et helt andet billede.
Bergenia, buskbom og sankthansurt var smykket med frost.
Frosten har nu så godt fat, at mine planer for havearbejde i denne uge ikke lader sig gøre, desværre - men så må jeg give mig til noget andet.....

14 kommentarer:

 1. Ja det er smukt derude med rim på planterne og solens stråler, men havearbejde kniber det lidt med. Glæd dig over det smukke vejr, gå en lang tur - læs en god bog og nyd du har ferie. Jeg ved det godt, der er meget, der står i kø for at blive lavet, men man skal også passe på sig selv :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok nå det, men synes jo, det er så skønt at arbejde derude - især fordi jeg har tiden til det i denne uge. Dagen er brugt på at løse et computerproblem, et museumsbesøg med de 2 store i Kongernes Jelling og ellers almindelig taxikørsel med børn og medarbejder! Og så selvfølgelig med at nyde det skønne, skønne vejr!

   Slet
  2. Jeg forstår dig godt, solen skinner og du har tiden i denne uge. Håber du når lidt de næste dage, du er jo også i gang med spændende projekter.

   Slet
 2. Der er da heldigvis også meget andet at tage sig til. Vi havde også minus 8 i morges - nu er det blevet lunere, kun minus 3. Men hvor er det smukt, så ud og gå tur - og så ind i varmen igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, der er nok at give sig til, men jeg elsker at være i haven og arbejde.... Det er godt for krop og sjæl!

   Slet
 3. Ja med alt den frost i jorden må vi lave lidt andet. Der kommer nok mange havedage alligevel. Her er det flotteste solskin - så jeg vil rydde lidt op i skuret i eftermiddag. God fri dag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. vi har haft en dejlig dag selvom vi ikke kom i haven - og frosten ebber vel ud igen, og så kan jeg genoptage arbejdet derude.

   Slet
 4. Selvom du viser frostbilleder, synes jeg nu, at der er et gyldent skær over morgensolen. I virkeligheden er der vel ingen havejobs, som det er altafgørende at få lavet i februar. Det er bare det tidligere milde vejr, der lokker os ud af vores vinterhi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fuldstændig ret, Marie, det er absolut ikke altafgørende at komme i haven i februar - det er bare der, jeg har mest lyst til at være, når der er vindstille, høj blå himmel og sol - og denne uge har jeg tid! Men heldigvis kommer der mange havedage - og dagene bliver længere!

   Slet
 5. ja det har været et skønt vejr, selvom jeg det meste af tiden kun kunne betragte det fra mit kontorvindue, men solen har alligevel en god kraft og da der næsten ingen vind har været så har den alligevel varmet godt kunne jeg mærke når jeg var ude
  Nej havearbejde er der ikke lige nu, men pyt en uge med ferie sammen med ungerne kan sikkert give et andet program :-)
  Fortsat god aften
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, de 2 store og jeg har været på museet Kongernes Jelling i dag - det var en fin oplevelse! Senere på ugen venter flere legeaftaler, venindehygge, svømmehal og den helt store Vejle-tur for hele familien, hvor der skal shoppes! Men jeg kan godt få tid til mere havearbejde, for jeg vil så gerne!

   Slet
 6. Kære Frede. Det er skønt med sol i sig selv, dejlige billeder du der har taget. Jeg glædes hver dag over det her solskin, og at det ikke er gråvejr og regn. Så må vi vente med haven til vejret bliver mildere... Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt med det fine vejr - også selvom jeg ikke kan arbejde i haven - vi nyder det i fulde drag. Faktisk har vi her på sæsonens faldereb lavet fuglemad og hængt op i træerne - bedre sent end aldrig!

   Slet
 7. Hej Frede.Ja !!! solen har skinnet så smukt de sidste par dage.Men når desværre ikke ud i haven,for nu skal jeg altså være færdig med den stue.
  Men skal nok nå haven når vejret bliver noget lunere.
  Dejligt at du kan have nogle oplevelser med dine bære i denn uge.
  Fortsat god ferie Knus Jette

  SvarSlet