torsdag den 4. februar 2016

Så er sæsonen i gang!

Så har jeg for første gang i år haft gang i rive, trillebør og havehandsker - nu er sæsonen i gang! Og hvor var det godt at komme ud i den friske luft og få påbegyndt oprydningen. Selvom jeg synes, vi var flittige med at rive grene sammen i gården før jul, så trængte det til en tur igen. Det pyntede, og som bonus fandt jeg vintergækker i hækken.
Jeg nåede også lidt i haven, hvor magnolien holdt på sine blade til langt hen i december, og nu lå de på plænen langs hækken - det gør de så ikke mere. I bedet under magnolien er akelejerne i fuld gang, så her blev der også revet let, så de kan lege forår i fred.


Jeg kunne næsten ikke forføje mig ind igen, klokken blev faktisk 17.30 - og da var det ikke længere lyst. Til gengæld havde jeg røde kinder og fornyet energi!

20 kommentarer:

 1. Godt at du nåede ud i dag, hvis man ikke tager for hårdt fat, bliver man dejligt frisk bagefter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var virkelig godt at komme ud - mere af den slags!

   Slet
 2. åh hvor dejligt at være ude, og vejret har også været til det. Jeg er slet ikke der endnu jorden er så våd og tung, så det må vente lidt. Men du kender jorden hernede, og ved at vi nok starter lidt senere end andre steder.
  Dejligt med ekstra gevinst :-) Jeg kravlede i går rundt på maven ude i bedet for at kigge vintergækken og påskeklokkeblomsten dybt i øjet, men det kan du se på min side hvis du har mulighed
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Jorden er også våd her, men en blød rive kan godt gå an - det var i al fald dejligt at komme ud under åben himmel!

   Slet
 3. Hej Frede.Hvor er det dejligt at du er kommet lidt ud og få ryddet op.
  Og der er jo godt gang i de små forårsblomster.
  Her er jeg i gang med den helt store tur i min stue.Hårdt at male på en stige i så mange timer.Men glæder mig til at blive færdig så jeg kan komme lidt i haven.
  Og sikke fint der blev i din indkørsel.God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var rigtig skønt at komme i gang - og man kan jo se, hvor langt man kommer! Det med at male er absolut noget nær hadejobbet for mig, så jeg misunder dig ikke maleriet - men ønsker dig god arbejdslyst!

   Slet
 4. Det lyder så dejligt :-)
  Det kribler også i fingrene på mig efter at komme i gang med forårsklargøringen.
  Skal vist en tur på genbrugspladsen her i weekenden med det affald der er på traileren, så jeg kan få den fyldt igen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Når vejret er, som det har været i dag, kan man næsten ikke holde sig i ro - der må og skal ske noget. Og det var så skønt!

   Slet
 5. Så skønt at komme lidt i gang i haven igen, jeg nåede også et par bede og traileren er blevet tømt men nu lover de vist regn igen igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv med regn - det gider jeg bare ikke mere af! Jeg synes, der har været rigeligt gråt vejr nu!

   Slet
 6. Ja det er altså forfriskende at komme i gang igen:-)))) jeg er også lidt i gang med nedklipning af stauder, og opdagelsen af små løgvækster, jubii.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var superskønt at komme i gang - i dag har det dog været vådt og gråt, så den har stået på aktiviteter indendørs!

   Slet
 7. Åhh altså Frede, jeg bliver helt misundelig. Jeg måtte nøjes med at sidde inde på mit arbejde og kigge drømmende ud af vinduet.
  Efter at have læst dit sidste indlæg, var jeg ude og støve byen rundt efter hvide perlehyacinter :o) og helduge mig fandt EN potte i Rema. Nu står den på mit sofabord og hver gang jeg kigger på den så kommer jeg til at tænke på dig.
  Og det minder mig om at jeg jo ville huske at spørge dig om der er ved at komme noget op i dit nye bed :o)
  Rigtig god weekend.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, hvor skønt at blive husket med noget så smukt som hvide perlehyacinter - hvor er du sød! Og ja, der kommer løgplanter op i mit nye bed - og jeg har allerede planer om ændringer i det! Men sådan er det vel - stauderne er der ikke meget gang i endnu!

   Slet
 8. Det er så skønt at komme i gang igen, ha' en god fredag Frede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Frida - ja, det var uendelig dejligt at komme i gang i det skønne vejr!

   Slet
 9. Ih, bliver helt misundelig...men må vente til jeg får mere energi før jeg går i gang. Det er dog muligt kæresten vil hjælpe i morgen...så jeg kan komme i gang derude. Det kommer dog an på vejret. Gider ikke i regnvejr, når jeg lige har været syg - Thyborønhabit eller ej. (Den har forøvrigt ingen hætte..så..)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, regnvejr gider jeg absolut heller ikke - så holder jeg mig også indendøre - fortsat god bedring!

   Slet
 10. Hej Frede. Dejlige billeder du har lavet fra jeres gård med solen. Det er altid skønt at komme i gang i haven, bare det at få lidt frisk luft gør til tider underværker. Jeg har sat dig til at være med på min kigge liste :-) Så kan du kigge på lidt mere fra den kant du engang var på. Kirsten fra Kirstens blog, og jeg bor ikke så langt fra hinanden. Gården her ligger på den nordlige side af Skærbæk mod Frifelt, så ved du sikker hvor det er. Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Aj hvor hyggeligt med endnu en sønderjyde - selvom jeg efterhånden har boet flere år nord for Kongeåen end syd for, så er Sønderjylland 'hjemme'!

   Slet