torsdag den 5. marts 2020

Afhængighed

Dette megalange efterår, vi har været igennem, viser mig med al mulig tydelighed, hvor afhængigt mit humør og mit velbefindende er af vejret. Det kræver sin kvinde at holde modet oppe, når blæst og regn i den grad er hverdagskost.
 

Til gengæld giver det også fuldt udslag på humørbarometret, når solen viser sig, og vinden stilner af. Som nu de seneste dage. At slå øjnene op til sol og klar luft giver et boost som intet andet.


Vi har haft lidt nattefrost og sammen med morgensol løfter det hele dagen for mig.


Mirabelletræet i baggrunden blomstrer, og jeg er bange for, at frosten igen har taget livet af frugtsætningen. Det går nok, vi bruger ikke mirabellerne til andet end en lille snack i forbifarten - til gengæld nyder vi den smukke blomstring.


Primulaerne i skovhaven hang med hovedet i går morges - heldigvis kommer de sig hurtigt.


I skovhaven får grene og stammer lov at ligge og rådne. Det er kun på stien, at der bliver ryddet op. Det giver plads for insekter og svampe samt fine motiver i morgensol :-)

8 kommentarer:

 1. Frost, sol og klar blå himmel kan man godt blive afhængig af, især når det regner og stormer næsten hele tiden. Vi venter stadig på solen her hos os.
  Flot billede fra skoven, solen gør en stor forskel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, I fået noget sol. Her har vi haft flere dage i streg - det gør godt. Lige nu kæmper solen for at komme igennem disen, mon ikke det lykkes?

   Slet
 2. Vi havde også sol i går indtil om eftermiddagen. Man bliver ganske rigtig helt høj af det. I dag er det bare gråt igen, men i det mindste ingen regn.
  Smukke, smukke billeder, du fik taget.
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været nogen dejlige dage med tørvejr og en del sol - det har været skønt!

   Slet
 3. Så smukke opmuntrende billeder. Ja man får et boost af lidt sol. Bare det er vindstille, så er jeg taknemlig. Det har ganske rigtigt krævet sin kvinde eller mand at kunne komme igennem denne mørke våde vinter.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis lysner det nu - vi kan se en ende på den vinter, som har været lang og meget våd.

   Slet
 4. Jeg syntes vi har så smukke morgener for tiden.
  Frost og helt klart.
  Nyder det vildt. Meget bedre end regn :))))

  Klem
  Charlotte

  SvarSlet