søndag den 25. oktober 2015

Skift

I nat skiftede vi jo fra sommer- til vintertid - og som sædvanlig kan jeg ikke finde ud af det. Normalt går det helt fint her i efteråret, det generer ikke mit indre ur i samme grad, som i foråret, hvor det kan tage mig det meste af en uge at vænne mig til de nye tider.

Men forvirret det bliver jeg som regel både efterår og forår! Her til aften blev aftensmaden (endda en fødselsdags én) serveret halv syv som vanligt - bondemanden var godt nok ikke dukket op, men det sker jo ind imellem, så vi andre gik bare i gang. Pludselig siger én af pigerne: 'Det er en time for tidligt, mor!' Og ganske rigtigt, klokken var jo kun halv seks. Så vi stoppede efter forretten og ventede med hovedretten til alle var samlet på rette tid og sted....

Jeg fik lavet lidt i haven. og jeg fik også ændret lidt på opstillingen i gården. Jeg fik først taget et billede, da det var ret mørkt - og jeg opdagede slet ikke, at der var besøg på bænken, før efter billedet var taget!
14 kommentarer:

 1. Ja det der omstilling er ikke nemt, det kan de godt springe over for min skyld, det er meget nemmere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg var også hellere fri for det stillen frem og tilbage - så for min skyld ingen alarm. Men jeg nød nu alligevel, at det var lyst, da jeg kørte i skole....

   Slet
 2. Jeg har ingen problemer om foråret men her om efteråret kan jeg slet ikke finde ud af det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er vist nogle værre vanedyr - med lige netop det her er jeg ikke særlig omstillingsparat!

   Slet
 3. Jeg elsker omskiftningen fra sommer til vintertid, hvor vi får en ekstra time! Det giver overskud, og det er også dejligt, at det bliver lysere om morgenen. Sød kat!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh jo - den ekstra time natten til søndag er jeg også med på - og det er skønt, det er lyst om morgenen, men jeg elsker ikke skiftet, tværtimod.

   Slet
 4. Herlig lille historie:-) her krævede det også lidt ekstra opmærksomhed for ikke at komme til at spise for tidligt, og det at blive liggende i sengen til det var passende at stå op;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med at stå sent op, er absolut ikke noget problem her i huset - lige med undtagelse af fødselsdagsbarnet i går, hun lå læææænge og ventede ;-)

   Slet
 5. Jeg får totalt jetlag både for- og efterår. Jeg har aldrig forstået hvad alt det pjat med at lave om på tiden skal til for!?! Men om en ugestid har vi nok vænnet os til det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også mig en gåde, Nana, hvad det skal gøre godt for! Tror slet ikke, det er sundt med skiftet, men vi må vel indrette os og lide - om ikke i stilhed, så dog med anstand :-)

   Slet
 6. Hej Frede.Ja !!! jeg mærker ikke forskellen ret meget.....................men jeg er jo heller ikke afhængig af noget bestemt tidspunkt med hensyn til maden og andet.
  Lige nu nyder jeg bare det smukke efterårsvejr vi har.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det må være dejligt ikke at mærke de skift ret meget!

   Slet
 7. jeg har nu også som de fleste at jeg kan ikke finde ud af det. men krop heller ikke fordi jeg er så vant til at tingene bliver gjort på bestemte tidspunkter - næsten hverdag - så spisetid skubbes, kan ikke falde i søvn selvom jeg er træt,
  om det virkeligt har et formål mere tror jeg egentlig ikke
  Men som Susanne skriver så er der en fordel og det er vi får en time mere med dagslys om morgen.

  SvarSlet
 8. Uha jeg hader overgangen til vintertid, så er det mørk når jeg kommer hjem, æv øv, ville hellere stille uret yderligere en time frem, så dagen havde lidt tilbage..Men sulten melder sig nu til samme tid, det tager lige en uge at indrette denne del...
  Henrik

  SvarSlet