onsdag den 14. oktober 2015

Opdatering

Nu har jeg fået opdateret min side med plantenavne her på bloggen. Et besøg på min lokale planteskole i Nørup udviklede sig, da det viste sig, at de havde -20% på stauderne, så nu er der alligevel blevet fyldt lidt mere i mine nye dobbeltbede! Det er sjældent, at jeg køber så meget ind til haven på én gang, men det var skønt! Ud over stauderne fik jeg også det, jeg havde planlagt hjemmefra: en stjernemagnolie, rødbladet hyld og rosa snebær.I går blev det ikke til havearbejde, fordi vi havde besøg af en kær veninde og hendes dejlige børn, men i dag står den på 50 meter hæk!

12 kommentarer:

 1. Fine ting du har fået købt i planteskolen, det skal nok blive flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var ret skønt at frådse lidt i planter - det bliver spændende at se om det fungerer sammen, og om det vil trives her.

   Slet
 2. Det var da et super tilbud og det er skønt at handle igennem ind i mellem. Den valmue du har købt har jeg lige siddet og savlet over i et programmerne med Anne Just, den er så smuk.
  Det er skønne ting du har købt, det bliver spændende at se det hele til næste år.
  God fornøjelse med hækplantningen.
  Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også valmuen i forvejen - men stod der og så så ensom ud, og røg den med! Jeg kom ikke så langt med hækken i dag, men jeg fortsætter i morgen med nye kræfter.

   Slet
 3. In the meantime your hedge will be planted and I saw some beautiful perennials you bought and of course the Magnolia and Symphoricarpos. I can imagine you are looking forward to next spring to see it all growing and blooming.
  Happy gardening!
  Janneke

  SvarSlet
  Svar
  1. For sure it's happy gardening - I really look forward to next season in the garden!

   Slet
 4. Man kan hurtigt blive fristet, når man kommer på planteskolen ;-)
  Skønne planter du har valgt :-)
  De lyserøde snebær kunne jeg også godt tænke mig, bærrene er så fine i dekorationer /kranse, men ved ikke helt, hvor de skal have plads, men mon ikke jeg pludselig finder en plads.

  SvarSlet
  Svar
  1. De rosa snebær er ret nye for mig, men jeg synes, de er skønne - og så laver de ikke rodskud, som deres hvide fætter (det lovede han i al fald på planteskolen,, så det håber jeg passer!)

   Slet
 5. Det er vel nok nogle skønne planter du har fået indkøbt og super ide med planteregisteret. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fordelen ved at lave om i haven, så er man jo nødt til shoppe! Siden med plantenavne begyndte jeg på sidste år, det er en måde for mig at få styr på navne mm, for jeg kan ikke huske den slags.

   Slet
 6. Hej Frede.Gode køb du har gjort.......................en stjernemagnolie fik jeg i gave i sommer af min søster-en opstammet en.
  Og den mørke hyld er jeg sikker på at du bliver meget glad for.......................men den vokser godt i højden.
  Har faktisk været i vores lokale planteskole i dag.............og der var der 30% på alle udendørs planter.
  Og de havde en meget smuk rosa snebær .Måske skulle jeg tage derhen i morgen og få den med hjem.
  Hvor må det det være dejligt at skulle beplante helt nye bede.
  Rigtig god aften Knus Jette
  Men synes godt nok at der er råt vejr at plante i lige nu.

  SvarSlet
 7. Sikken nogle gode og flotte planter du har fået dig købt. Det skal nok blive rigtig godt når det til næste år står i flor. Og 50 meter hæk ja det skal jo bare overståes. Men undervejs kan man jo bare tænke på at den gror hurtig op og skærmer for det du helst ikke vil se.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet