søndag den 4. oktober 2015

Et godt træk

Vi fik taget et godt træk med jordarbejdet i dag. Der er blevet planeret og revet rødder op, nogle buske er sat på lager, mens andre er blevet  flyttet lidt. Lige før mørket faldt på, fik jeg sat pinde i, der hvor jeg tror, der skal være bede. Der skal være 4 bede: 2 staudebede, et bed rundt om birketræet og et lille bed med forskellige buske. Rundt om bedene skal der være græsgange.
I morgen skal de sidste justeringer foretages, og så skal der sås græs, inden regnen kommer senere på ugen.
Jeg fik slet ikke taget billeder i dag, for inden jeg var færdig, var det blevet mørkt.....så I må tage til takke med et par billeder fra kampens hede, inden vi nåede til dagen i dag:

Her mens vi stadig rev træer op Her er alle træer hevet op, og lyset vælter ind


 
På billedet venter stadig en del arbejde med at planere og hive smårødder op (men det blev jo klaret i dag!) - den hvide snor, som anes, angiver hækken.

10 kommentarer:

 1. Jeg glemmer også ofte at tage billeder, når der først er gang i arbejdet, og på denne årstid er det jo hurtigt mørkt om aftenen ;-)
  Godt i har de store maskiner lige ved hånden, det letter trods alt arbejdet en del :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, maskinerne og bondemanden har været uundværlige i dette arbejde! Ellers var det aldrig blevet til noget - og der sker noget i en fart, hvor kombinationen af de to sætter i gang.

   Slet
 2. Jo jeg kender det godt med at man kommer så godt i gang at man glemmer at tage billeder.
  Pyt med det...vi får jo nok at se hvad der videre skal ske og det er da også det mest spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det rigtig sjove har jeg endnu til gode - det bliver sjovt!

   Slet
 3. Hold da op, der er da godt nok sket noget siden jeg var her sidst. Hvor bliver det godt, det er dejligt med træer, med de kan altså godt tage alt for meget lys. Det bliver spændende at følge med i jeres projekt.
  Masser af Hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det blev noget af en forandring, men min bekymring blev heldigvis gjort til skamme - det er så skønt og med masser af nye muligheder!

   Slet
 4. Hej Frede.Ja !!! det er jo ikke bare et lille bed du skal lave.Men det bliver helt sikkert fantastisk med nye bede...........og med alt det lys der nu er kommet i jeres have ,så bliver det vist ikke noget problem med at få det hele til at gro.
  Spændende hvad du finder på at plante........................og husk nu at tage masser af billeder.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forsøger at tage billeder, det er bare ikke altid nemt at få det hele med!

   Slet
 5. Dejligt med store maskiner, så man kan se at der sker noget ;-), så skal der jo finjusteres bagefter inden alt det sjove begynder. Det ser godt ud, er spændt på det videre forløb, god arbejdslyst :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, store maskiner er ikke at foragte i sådan et forløb. Jeg er overrasket over, at vi allerede er så langt - og dog, for jeg kender jo bondemanden, der skal ske noget i en fart!

   Slet