søndag den 3. marts 2019

Weekendmorgner

Mine weekendmorgner starter altid med en runde i haven - efter jeg har sat kaffen over, forstås.

Jeg er vild med roen, friskheden og morgners forskellighed. De 2 morgner i denne weekend har været helt forskellige. I dag er vi stået op til solskin efter kraftig regn i nat. Haven er blevet skyllet godt igennem, der er højt til himmels og græsset svupper en anelse under fødderne.


Nattens regn er gået hårdt ud over de lilla krokus. Mange er slået ud af kurs og står nu vind og skæve, mens enkelte har måttet opgive og ligger hen ad jorden. De hvide krokus står dog strunke. De er i min have lidt senere end de lilla, så de har saft og kraft i behold og holder sig på fødderne.

I går morges var historien en helt anden. Da ville Kong Vinter vist lige minde os om, at han stadig har magt, så da stod vi op til rimtåge.


Haven var da dækket af et fint lag frost. Det gav fine motiver af spindelvæv og glaserede buske.

Tågen lå længe tung over landskabet, foråret syntes lidt langt væk.


Heldigvis er forårsfornemmelserne tilbage igen i dag. God søndag!


6 kommentarer:

 1. Tak, Frede, og god søndag til dig! Her er solen lige brudt igennem, fuglene synger, og det er forår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder skønt med sådan en forårssøndag!

   Slet
 2. He brød sol først frem over middag. Pyt, jeg var på i panteforum om formiddagen og solde hornvioler og stedmoder i rå mængder, så er det forår..
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 3. Fine morgenbilleder - hos os har der ikke været frost, men i dag lidt blæsende, alligevel var jeg i haven, det skal vi jo :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi vil helst i haven, vil vi. Jeg har ikke været der ret meget i weekenden - i stedet har jeg bøvlet med mit knæ. Jeg håber, det snart arter sig igen - nu får det i al fald en pause i dag, hvor der er regn og rusk!

   Slet