søndag den 18. juni 2017

Sommer, sol og søndag

Sikke en forrygende weekend med sommer og sol.
 

Det har været skønt med varme og blå himmel.


Jeg er ikke så god til at lave en masse i varmen, men til gengæld har jeg nydt det!


Der er meget varmt i drivhuset nu, så det, der skal laves derinde, henlægges til morgen- og aftentimerne. Da er der til gengæld også rigtig skønt.


Alting gror helt vildt i år - der er frodigt både i haven og på marken.


På onsdag drager jeg mod øst - jeg skal besøge CPH Garden - og jeg glæder mig! Jeg har meldt mig til blogtræffet, det bliver spændende at se, hvor mange vi bliver samlet!

10 kommentarer:

 1. Godt du i stedet huskede at nyde, det ser også godt ud. Nå du drager til CPH og blogtræf, det bliver spændende at høre mere om det. God tur

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - jeg er spændt på CPH Garden. Jeg håber, det bliver en god oplevelse.

   Slet
 2. Jeg tror ikke på vi er skabt til at arbejde i haven, når det er meget varmt. Der skal vi blot sidde og nyde med noget køligt i glas i hånden! ;o) Og nydelse har der været rigtig god mulighed for denne week-end. Desværre kommer jeg ikke til CPH, men glæder mig meget til at se fotos, så husk nu kameraet og tag rigtig mange billeder, ikk'..! Hyg jer rigtig meget til blogtræffet, jeg er lidt misundelig. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok huske kameraet - håber, det bliver en stor dag!

   Slet
 3. Jeg har lige købt billet til onsdag, det var ellers meningen at vi ville tage derind torsdag, men vejrudsigten lover regn torsdag. Det bliver vel nok spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, så håber jeg da, vi ses! Vejret onsdag ser ok ud.

   Slet
 4. Det ser rigtig godt ud hos dig Frede, og det drivhus, sikke en oase du har skabt:-)
  Jeg har måttet springe over det spændende tiltag CPH/blogtræffet, da det er den eneste fridag gennem lang tid, så den er tiltrængt.
  Rigtig god tur og hils derovre på øen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Ja, man er nødt til at prioritere - forhåbentlig bliver CPH Garden en så stor succes, at det bliver gentaget!

   Slet
 5. Haven ser dejlig frodig ud og området ved drivhuset er så flot. Dejlig oase du har fået dig her :-). God tur til Cph garden, håber at du tager en masse billeder og viser dem her på bloggen. Jeg kommer desværre ikke derover. God dag til dig. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - jeg er så glad for den nye del af haven. Jeg er rigtig spændt på CPH Garden - jeg har store forventninger, men ved alligevel ikke rigtig, hvad jeg skal forvente....

   Slet