lørdag den 3. juni 2017

Gode dråber

Jeg har siddet i drivhuset mellem de livskraftige tomater og nydt regnens trommen mod glastaget. Lyden af livgivende dråber.


Inde i drivhuset hersker der en særlig stemning. Planterne trives og gror - de første tomater er på vej, og vi glæder os! Mine skyggegardiner er ikke pæne, men de opfylder formålet, så indtil jeg har fundet en perfekt løsning, får de lov at hænge.


Det er jo mit første år med drivhus, og jeg er forundret over, at det gror så godt. Hvilken fornøjelse!


Siddepladsen er indskrænket, men det er perfekt at sidde her og bare være.

 
Foran er der også gang i både jordbær, blåbær og ribs. Sommerblomsterne står på rad og række, og ærteblomsterne er begyndt at sætte knopper. Alt sammen nyder godt af de gode dråber ovenfra. Forhåbentlig fortsætter det nogle timer endnu.
 

Imens kan jeg sidde tørt og godt i mit drivhus og glædes!

16 kommentarer:

 1. Så blev jeg lige ked af det, vi fik ikke mange dråber, havebordet blev vådt, det var alt :(
  Jeg kan se, at bygerne faldt ude i vandet, suk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må ikke være ked af det, Lisbeth - det blev kun til godt 5 mm, men hvilke 5! De gjorde trods alt godt.

   Slet
 2. Når der har været tørt så længe, så er det dejligt med regnens trommen på drivhuset.
  Der ser frodigt og frugtbart ud :)

  Ja, tak til dit tilbud om en bid pileurt på mandag :)
  Vi ses

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg graver pileurt op til dig - vi ses!

   Slet
 3. Det ser virkelig livskraftig ut i ditt drivhus, herlig. Tror jeg tar meg en tur til deg i drivhuset, det høres så koselig ut når regndråpene faller på glasstaket.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er velkommen i mit drivhus i både sol og regn!

   Slet
 4. Hvor er du bsre heldig at have fået regn. Her er der intet kommet! Så jeg vander. Wauaw hvor er der frodigt i drivhuset, og ja det er det bedste sted at være når det regner. Regnens trommet på taget er så hyggeligt :-). Mht. skyggegardiner har vi købt nogle tynde gardiner i Ikea (faktisk solgte de dem også derhvor vi købte drivhuset)(en pakke med to garidner kostede ca 100kr for to år siden), de er monteret på wire igennem løbegangen, samtidig er der monteret en wire fra gavl til gavl i "vinklen" mellem side og start på tag, som gardinet er inde bag ved. Det giver et fint glat udseende. Hvis du vil have et billede, sender jeg gerne :-). Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er hyggeligt i drivhuset i regnvejr! Det blev kun til godt 5 mm, så vi håber på mere! Gardinerne fra Ikea er med i overvejelserne, nu må vi se, hvad det bliver til.

   Slet
 5. Åh, drivhus bliver man dybt afhængig af. Kan se at du allerede er godt gang med at nyde alle dens glæder. Dejligt at du stadigvæk lige kan have en siddeplads derinde.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vild med drivhus - det har jeg vidst i mange år, men først nu har jeg fået mit eget :-) Det er sådan en fornøjelse! Og når først de sidste sommerblomster er blevet plantet ud, så kan det være, at der også kommer en stol ind til bondemanden....

   Slet
 6. Det er noget helt særligt at sidde i drivhuset og lytte til regnens trommen. Vi er dog ikke så heldige i Kolding endnu, håber natten byder på regn. Det ser rigtig fint ud i dit drivhus og rundt om det. Det har du virkelig fået arrangeret godt. Og tak for sidst, dejligt at hilse på dig igen, selv om vi ikke nåede så meget snak. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak for sidst - som altid hyggeligt! Jeg håber, I har fået del i regnen nu uden det er blevet for voldsomt!

   Slet
 7. Et drivhus er bare det bedste (sådan havemæssigt) og sikke det gror hos dig - jeg synes den lille plads med den fine belægning og det lille bitte drivhus er så ØNDIG, på den gode måde. Hyggeligt at hilse på dig i Kolding

  SvarSlet
  Svar
  1. Og hyggeligt at hilse på dig! Jeg er vild med mit drivhus - nu skal jeg snart til at høste afgrøder - det er jo helt fantastisk!

   Slet
 8. Hvor er jeg bare vild med, at du forstår at bare være til i nuet, i dit drivhus. Det er en god måde at bruge have på. Dine tomatplanter ser frodige ud, man kan næsten dufte dem. jeg ønsker dig en dejlig dag,hygge herfra Leila

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, haven kan bruges på mange måder - lige nu trænger min til saksen! Regnen har været hård ved mange stauder! Men jeg synes, det er dejligt bare at være i haven - uanset om det er for at arbejde eller ej!

   Slet