lørdag den 17. juni 2017

Aften i haven

Dansk sommer, når den er bedst! Den lille terrasse ved drivhuset blev indviet som grillplads, hvilket var en stor succes der i aftensolen. Vi har hygget os over maden, derefter hver især nusset lidt rundt med hver vores gøremål og bare nydt denne skønne sommeraften ude.


Endelig sprang den første rose ud her i haven. Det er en gammel buskrose, som står i det gamle staudebed - den er ikke særlig sund eller pæn i løvet, men blomsten er så fin, og duften er forrygende!


Også rosenbusken med de små, svagt lyserøde blomster er begyndt at blomstre. Den lider under, at jeg ikke fik beskåret den i år - den er ikke så pæn, som den plejer.
 

De lyserøde digitalis står i hver sin ende af det gamle staudebed, de har selvsået sig selv de helt rigtige steder og tilfører på den måde haven et frodigt og romantisk islæt.


Her står de sammen med blå og lilla stauder og rager højt op over alt og alle.
Igen i morgen ser det ud til at blive havenydevejr - du danske sommer, jeg elsker dig!


6 kommentarer:

 1. Hvor er der smukt hos dig og dejlige billeder - blå og lilla stauder er da flotte sammen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - der er rigtig meget at nyde derude lige nu - og jeg er ganske godt tilfreds med mine bede i år.

   Slet
 2. Ja en helt igennem dejlig sommerdag, det var næsten ikke til at forstå, at de kunne være så fint vejr. Godt du endelig har en rose i blomst, ja eller to.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været skønt! Dejligt at roserne er begyndt også hos mig!

   Slet
 3. Godaften Frede.Ja !!! de sidste dag har vejret bare været med os.Og dejlige billeder du viser ra din have.Og godt at dine roser nu er begyndt at blomstre.Jeg viser både roser og de smukke pæoner der blomstre lige nu.
  Og det gælder jo om at nyde de gode dage og aftener.
  Knus Jtete

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har været skønne dage - og vi har nydt dem!

   Slet