torsdag den 22. juni 2017

Haveglæde - CPH Garden

Haveglæden udmønter sig i disse dag i et flot haveshow i Valby Parken - CHP Garden. Jeg besøgte showet i går onsdag med forsigtige forventninger i bagagen. Jeg blev i den grad fyldt med haveglæde, bombaderet med friske indtryk og inspireret til nye ideer.
CPH Garden kan - kort sagt - anbefales!

Herunder følger et udvalg af de mange, mange indtryk jeg fik undervejs.


Mange stande havde skønne opstillinger og lækre udstillinger - jeg var rundt flere gange bare for at nyde synet


Drivhusfirmaerne var fint repræsenteret med skønne huse, som var proppet med de mest fristende og dejlige ting og sager.


På pladsen gik krydderurter igen flere steder - ofte brugt som smuk dekoration.


Denne naturlige havelåge er fra én af showhaverne (mere om dem i morgen) - jeg er ret sikker på, at her er en havedesigner, som har hentet inspiration i blogverdenen - nærmere betegnet hos Anettes Flora - mon andre har tænkt det samme?


En cirkel af bambus med cirkelrunde trædefliser  - enkelt og meget effektfuldt.


Disse artiskokker fik mig til at gispe! Overvældende og helt igennem fantastiske - jeg er fan!


Et hjørne af én af de virkelig fine handelsstande - her kunne man finde skønne stauder mm. i lækre og rustikke beholdere og kasser. Her var der gang i handlen!


Endnu et glimt fra én af showhaverne: en rigtig fin idé til en bitte, privat handelsbod. To gamle døre danner siderne, og næsten vupti - så har man en hyggelig og stemningsfyldt bod, hvor man kan sælge sine varer fra haven.


Hulsten på en snor er set før, men kombinationen med fyr, rust og træ her i en showhave er bare rigtig sommerlig og leder tankerne hen på strandeng og afslapning.


Dagens indlæg slutter med et udtryk for haveglæde, som mange af os kender og skatter højt. Havebuketten! Denne er da for skøn - lækkerier en mas - den rammer i al fald lige midt i mit havehjerte.

Morgendagens indlæg kommer til at dreje sig om showhaverne og lidt flere generelle tanker om afviklingen af showet.

20 kommentarer:

 1. Tak for turen, du viser dejlige billeder og jeg kan sagtens dele din begejstring.
  Lækker buket :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekom'! Jeg synes, der var meget at begejstres over!

   Slet
 2. Herligt at se CPHgarden gennem dine "øjne" - der er noget af det som jeg slet ikke lagde mærke til - glæder mig til fortsættelsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig skønt at læse om andres oplevelser på CPH Garden - vi har alle vores vinkel på oplevelsen - spændende!

   Slet
 3. Det er virkelig sjovt at se Cph Garden gennem andres øjne. Som Sussi, må jeg også sige,at du har lagt mærke til ting, jeg ikke så og sådan er det nok også omvendt. Egentlig ville jeg gerne have haft en dag mere til at gå mere i dybden. Der var virkelig meget at se og jeg fik slet ikke hørt nogen af de forskellige talks. En meget positiv oplevelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret - vi peger på forskellige ting på bloggene - det er spændende. Jeg hørte heller ingen foredrag - det var for snævert og småt for mig omkring scenen, men heldigvis var der så meget andet at kaste sig over!

   Slet
 4. Ja du viser i hvert fald helt andre billeder end andre, godt du havde glæde af turen, jeg har stadig ikke fortrudt, at jeg blev hjemme. Jeg vil hellere have en rigtig levende have, det har jeg herhjemme :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bestemt turen værd - jeg er klar til 2019 igen!

   Slet
 5. Det er sjovt at se hvad de forskellige der har været af sted lige er faldet for. Det må da bestemt være en Anette låge, det var da det første jeg tænkte på inden jeg læste din tekst. Jeg er jo ikke så vild med mange mennesker samlet et sted, så det var sikkert godt nok at jeg bare blev hjemme og klippede hæk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er heller ikke alt for vild med mange mennesker på lille plads, derfor undgik jeg scenen, og kronprinsessen så jeg kun på lang afstand. Heldigvis var der god plads mellem standene, og selvom showet var velbesøgt var det ikke crowded.

   Slet
 6. Hold nu op, jeg glæder mig til i morgen :o) Da jeg så billedet tænkte jeg straks Anettes Låge :o) det ser bestemt ud til der er meget der skal opleves :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god fornøjelse i morgen - jeg tror, du vil føle dig inspireret og begejstret!

   Slet
 7. Fantastiske billeder du viser fra CHP garden. Du har fanget noget jeg ikke har set andre steder - skønt. Dejligt at du havde en dejlig tur. Jeg tænkte også på Anettes låge allerede inden jeg læste din tekst :-).
  Jeg håber, at CPH garden bliver en tilbagevendende begivenhed, så jeg på et tidspunkt får mulighed for at komme derover. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette - jeg er fortsat fyldt med indtryk - det var en god oplevelse. Jeg håber også, CPH Garden bliver en fast begivenhed, så du kan få oplevelsen med.

   Slet
 8. Hej Frede
  1000 tak for din vinkel fra CPH, det er utroligt spændende at se hvor forskellige ting i forskellige bloggere har fanget. Man mærker at du er fyldt til randen af haveglæde og ideer, og mængder af ny energi når det hele er fordøjet. For det er da stort at vi i DK kan have sådan et "garden-party", så fedt. Og jeg vil gerne bakke op om det, men det bliver i form af kommentarer rundt omkring.Flotte billeder du har taget!
  Og jeg føler mig helt ydmyg over at det er en havelåge ala min, og jubler også. Må tilstå jeg tænkte det samme da jeg så den, også skriver du det, og andre med:-) 1000 tak for link.
  Ha den bedste dag
  Hilsner Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev også glad for at se den havelåge, det smitter, det vi laver - det er da ret dejligt at tænke på. Og netop 'din' havelåge er jo godt tænkt!

   Slet
 9. Ja det var en fantastisk havefest. Dejligt at jeg opdagede hvem du var, ville gerne have snakket lidt med dig, men der skete så meget og der var så mange mennesker. Håber vi mødes en anden gang.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, desværre blev det ikke til meget snak, men mon ikke vi får lejlighed til det en anden gang? Men rigtig hyggeligt lige at hilse på!

   Slet
 10. Jeg tænkte nøjagtigt det samme om havelågen - de har luret hos Anette :-)Det var en skam, at vi ikke nåede at snakke sammen - et par dage mere derovre havde ikke skadet. Men så var måtte vi nok aflyse ferien, for der ville ikke være flere lommepenge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig en skam, der ikke rigtig blev tid til at snakke lidt på kryds og tværs - det ville have været prikken over i'et på en skøn dag!

   Slet