mandag den 19. december 2016

I den blege vintersol

4. søndag i advent kom solen frem. Det gav et dejligt lys, og jeg blev lokket ud på haverunde. Den blege vintersol gør godt, om end den er sparsom.
 
Jeg fandt vintergækkernes grønne spirer, og minsandten om ikke også den røde julerose var, hvor den skal være!

Dybt fascinerende, at der er blomster, som blomstrer midt i den mørke vinter. Heldigvis for det.


I staudebedet har jeg ikke nået at klippe ned i år, så nu kan jeg glæde mig over fine frøstande i vintersolen - her er det gyldenris.


Jeg er vild med strukturerne i birkens bark pyntet med mos, den rustikke bænk og fuglebadet af en sten min far har fundet og hugget ud - sammen med de visne bregner og det stedsegrønne bunddække går det hele op i en højere enhed, som jeg glædes over. 


December i haven

 
 I går fik vi også fældet skovens smukkeste træ - nu står det og tørrer i et hjørne af garagen indtil fredag, hvor det kommer ind og bliver pyntet.
 

Det er bare hyggeligt at finde og fælde sit eget træ - og dette har vi fundet hos en nabo, som har et fantastisk koncept udi juletræssalg - se bare her! Det er altså julesind, bum.

 
Smuk, smukkere, smukkest

2 kommentarer:

  1. Dejligt med solskinsbilleder, så kan jeg godt være lidt misundelig. Jeg skal også love for, at dine påskeklokker er nået langt. Vores juletræ er sat i vand, i håb om at nålene holder lidt længere. Flot træ I har fundet.

    SvarSlet
  2. Kære Aase Hvor vidunderligt med julerose her i julen, lige som det skal være. Det var dejligt med lidt sol, man får helt ny energi. Hvor er det et smukt juletræ I har fundet. Det er bare så hyggeligt, at finde sit eget juletræ og fælde det. Knus Tina

    SvarSlet