torsdag den 8. december 2016

All I want for Christmas

I går da jeg sad og hyggede i drivhuset, mens disen lå tungt derude, vidste jeg pludselig præcis, hvad jeg skal ønske mig til jul!

Nemlig sådan et rigtig lækkert blødt lammeskind, som man kan sidde og nyde både at se og mærke!

Lammeskind fra New Zealand | Taupe
Billede fra Lammeskindet
Som både varmer og pynter, og som virkelig opfordrer én til at slå sig ned for en stund - og bare nyde øjeblikket. Skind er indbegrebet af hyggelig stemning og går så godt i spænd med rustikke materialer. Det ville gøre sig rigtig godt i mit nye glasrum.

Ovenstående billede har jeg fundet hos Lammeskindet - og der er masser af muligheder for at finde lige netop det skind, man drømmer om! Mig? Ja, jeg drømmer om lækre hvide og brune skindpelse til både stole og trellebænken - de er i al fald kommet på min ønskeseddel - allerøverst!
Indlægget er sponsoreret

10 kommentarer:

 1. Sådan et lammeskind er også lækkert, men min mor fik et til sin fødselsdag for nogle år siden, det var for glat, så hun gled ned af kørestolen, der var det ikke smart, men det vil det være til dine stole.

  SvarSlet
  Svar
  1. Aj det var ikke smart, det havde jeg slet ikke overvejet, kunne være et problem.

   Slet
 2. Hej Frede.
  Se det er et ønske der vil noget. Selv har jeg ønsket mig skin i laaang tid, men det kniber åbenbart med at få ønsket opfyldt. Syntes ellers jeg gør et ihærdigt forsøg og slæber manden med ind i Skind & Uld hver gang vi er i Århus. Men lige lidt hjælper det. Håber du har bedre held end jeg.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også, jeg har bedre held. Heldigvis har jeg 3, som har smag for den slags - mon ikke de 3 dejlige piger kan overtale deres far? Jeg krydser fingre!

   Slet
 3. Kære Frede Det ville da også være skønt at have i dit nye glaspalads ;-) knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Det er nærmest en nødvendighed!

   Slet
 4. Det er en fornøjelse at se hvor du hygger max i dit drivhus-mon ikke den glæde alene vil opfylde dit ønske:-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for det hus! Og jeg stornyder at bruge det til binderiværksted - det er både praktisk og nemt. Og så er det sååå hyggeligt!

   Slet
 5. Hej Frede, Lammeskin er slet ikke til at undvære. Jeg ønsker mig også et par mere til mit Drivhus. (Og sådan et trællebænk som du har)Man kan slet ikke få nok af dem. Alma hun har dem i sine kurve i kolonihaven og hun elsker at putte i dem. :o))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil også elske at putte i sådan et skind - det passer bare så godt i drivhus. Og trellebænken er jeg også vild med, jeg fik den af mine kollegaer til fødselsdag.

   Slet