onsdag den 7. december 2016

En dyne af dis

Vejret i dag har ikke været at prale af. Regnfuldt og med en dyne af dis over landskabet. Så er det godt at trække ind i huset af glas, tænde stearinlys og arbejde lidt på sin krans.
Kransen, som jeg begyndte på i går, fik jeg bundet flere birkegrene på, så den blev kraftigere, og så fik den tilføjet dadelranker, lidt 'tilfældigt' placeret.
Jeg har valgt dadelranker i grønne og sorte farver. Jeg synes, det giver et fint spil. Og de runde former er en god kontrast til den grove krans.
Lyset er ikke det bedste, men her er resultatet. Kransen er nu tilbage på bænken ved de buttede grantræer.
Dadelranker har mange anvendelsesmuligheder, de er rigtig fine i juledekorationer. Her ligger de bare mellem andre lækkerier, indtil de skal bruges.

.

8 kommentarer:

 1. Det ser fint ud, hvor har du dadelranker fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt dem i en (tøj-)butik i Vejle. Jeg har set dem i mange blomsterforretninger i år - det er vist det nye sorte!

   Slet
 2. Hvor er den blevet fin din krans. Øv altså hvorfor glemte jeg at kigge efter dadelranker da jeg var i Haveoasen i går.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - der er jo ikke en masse detaljer og finurligheder, men en enkel én af slagsen! Øv at du glemte dadelrankerne - håber, du falder over nogen en anden god gang, for de er nu lidt fine.

   Slet
 3. Hej Frede.Fin krans med dadelranke på..........har ikke lige kunne finde den her hos mig.
  Dejligt at du kan stå i læ i dit fine drivhus og lave kranse.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skønt at bruge drivhuset fra dag 1. Dadelranker er meget smukke, ærgerligt at du ikke kan finde dem.

   Slet
 4. Ih, hvor du hygger dig i dig drivhus :-) Og det kan jeg godt forstå!
  Jeg har lige købt en dadelranke i dag på torvet i Næstved. Min ligger bare på et fad, men den er da også god i en krans, kan jeg se!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fantastisk brugbart sådant et drivhus! Dadelranker er smukke på et fad, i dekorationer og sikkert mange flere steder - og så virker de robuste, så mon ikke de kan gemmes?

   Slet