fredag den 21. oktober 2016

Solstrejf

I går var jeg ude hele dagen. Vejret var fantastisk, det var lunt og sol hele dagen. Det blev så sent, inden jeg kom ind, at det var blevet for mørkt til at tage billeder! Så de fleste billeder i dette indlæg er taget i dag!
Jeg har fået planter fra Lisbeth i Høneballehaven - her er de to sommerfuglebuske plantet i pergolabedet, Samtidig blev der plantet en lyserød Hibiscus 'Woodbridge', som jeg købte for 40,- i Bilka. 

 Mine 3 bunddækkende roser 'Aspirin' kom også over i samme bed
 
 I Bilka var jeg på jagt efter en viburnum 'Roseum' i fine høsfarver - helt almindelig snebolle - og den fandt jeg minsandten også til 40,-. Den blev nabo til 'Limelight', og de fik selskab af hosta.
 
 Jeg fik også to zebragræs - Miscanthus 'Strictus' til 15,- stykket, de kom i det nye flammebed 2-i-1.
Jeg synes, jeg fik rigtig meget godt i Bilka til få penge, der røg også lige nogle prydløg i vognen.
 
Fra Lisbeth var der også 2 af disse, som er plantet i det nye staudebed - navnet er jeg i tvivl om?
 
 
Her er et sneakpeak på, hvad vi ellers brugte dagen på - mere om det senere!


 


10 kommentarer:

 1. Sikken en masse billige planter du har fået i Bilka. Planten er en Linaria eller torskemund, den sår sig selv rundt omkring, så jeg havde/har rigtig mange, det får du også snart, men de er nemme at rykke op, hvis det bliver for meget. Spændende hvad du nu har gang i. Mon ikke det er det nye drivhus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Torskemund - ah, det var også det min søster sagde, jeg kunne bare ikke huske det - tak! Den kender jeg kun i den vilde udgave, så jeg vil glæde mig til at stifte bekendtskab med den! Og ja, vi er begyndt på projekt drivhus....

   Slet
 2. Åh, torskemund husker jeg fra min mormors have; den er så sød!
  Jeg synes også det ligner begyndelsen på et drivhus :-)
  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender slet ikke torskemund - udover den vilde art - mon stauder er egnsbestemt? Jep, det er begyndelsen til vores drivhus!

   Slet
 3. Ja det kan da vist kun være begyndelsen til det nye drivhus...god arbejdslyst og god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rita - arbejdslysten med drivhuset er intakt, det går fremad uden de store problemer, det begynder at ligne noget.

   Slet
 4. Hej Frede.Dejligt med billige planter fra Bilka.Og så lidt godt fra Høneballeheven oveni.
  Det skal nok blive et flot bed til næste år.
  Og jeg er også med på at det nok er starten på dit nye drivhus.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en hel fest med alle de lækre planter. Og nu begynder det at hjælpe på alle mine bare pletter, selvom der selvfølgelig altid er plads til flere planter! Ja, nu er drivhuset for alvor på vej!

   Slet
 5. Uuuuhhhhh.... nyt drivhus! Hvor skønt. Rigtig god arbejdslyst. Og masser af dejligt billige planter, hvad kan man ønske sig mere! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en sand fryd! Det går foreløbig som en leg med det drivhus - jeg havde frygtet det var svært, men udfordringerne har indtil nu været til at klare - og så er det altså sjovt!

   Slet