lørdag den 22. oktober 2016

Nu begynder det at ligne noget

 
 
I får endnu et sneakpeak på vores efterårsprojekt


Vi går derude hver dag, indtil vi er gennemvåde, så går vi i tørvejr og får varmen, og så når vi lige en tur ud igen sidst på dagen. Det skrider fremad med projektet - og nu begynder det at ligne noget!
Jeg har fotograferet med min telefon, så I får det råt for usødet!

10 kommentarer:

 1. Dejligt. Det ser stort og rummeligt ud, så der både bliver flads til mennesker og planter.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, der bliver plads til det hele, men det er ikke helt så stort, som jeg kunne have tænkt mig, men der skulle laves nogen kompromisser.... Men når nu det står der, synes jeg faktisk, det er ok stort, og jeg glæder mig helt vildt til at tage det i brug!

   Slet
 2. Hej Frede.Så her er det nye drivhus..........og så blev det det sorte.
  Hvor mange m2 er det ?
  Vejret er desværre ikke det bedste for tiden.Men i er seje til at arbejde derude.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. 9,9 m2 - ja, det blev det sorte, fremfor lidt flere kvm - og jeg er vildt glad for det med farven! Det var den rigtige beslutning for mig!

   Slet
 3. Det ser fint ud, flot at I arbejder så flittigt hele dagen. Håber det kan klare en storm?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg sandelig også! Hvordan ved man mon det - vi gør, hvad vi kan for at sikre det bedst muligt i konstruktionen, og så ligger det i komplet læ fra nord og vest, noget læ fra øst og slet ikke fra syd.... men ud over det kan jeg vist bare håbe det bedste!

   Slet
  2. Ja hvordan gør man det, jeg ved det ikke, men jeg har set mange eksempler både her og på fb, hvor et drivhus er fuldstændig krøllet sammen på grund af stormen. Sørg for at det er forsikret under husforsikringen, det er i hvert fald vigtigt.

   Slet
  3. Ja, jeg har også set de sørgelige eksempler på krøllede drivhuse - det må være en trist oplevelse. Og ja forsikringen skal være i orden, enig, det forhindrer desværre bare ikke stormen i at vælte mit drivhus!

   Slet
 4. Kære Frede. Der bliver arbejdet igennem kan jeg se på de billeder.. Det ser superflot ud og I kan godt begynde, at glæde jer til stunder i ly og læ på tidspunkter, hvor det ikke er til at holde ud at være i haven ellers. Bare vent og se om pigerne ikke også finder deres tidspunkter, hvor de i vinterhalvåret er at finde i drivhuset for, at nyde solens varme stråler.. Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også, det bliver vildt godt. Jeg kan lige se for mig, at der bliver kamp om tilflugtsstedet, når det bliver for broget indendørs ;-) For der er vist ingen chance for, at jeg kan have det for mig selv?

   Slet