torsdag den 11. juni 2015

Rundt omkring

For enden af vores private grusvej ligger civilisationen i form af en rundkørsel. Omkring denne round-about (fantastisk udtryk!) er der områder, som ikke er dyrket, men de er blevet tilplantet med lidt buske og egetræer. I græsset er der ad åre skabt et veritabelt mekka af blomster. Lige nu er det især margueritter, som falder i øjnene, for der er mange - som i virkelig mange! Det er så sandelig et smukt syn!


Græsset gemmer på mange andre blomster og skønne græsser også 
 
 
Jeg plukkede en stor buket af smuksakkerne og kombinerede dem med purløgsblomster.
 
 
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Hvor ER det smukt! Og hvor er det godt, at du skønner på det. Jeg elsker margueritter, og jeg elsker også smørblomster. Men det gør Kommunen her, hvor jeg bor, ikke! En stor afskyelig bemandet maskine har lige været her i fuld fart i formiddag og mejet alle mine og naboens smørblomster ned i rabatten langs vejen, hvor vi bor. Hvad det skal til for, forstår jeg overhovedet ikke!!! Vi bor på en stille villavej, og blomsterne nåede overhovedet ikke ud til der, hvor vejen begynder. Men nej! Der blev pedantisk mejet ned helt ind til skellinjen - og for at det ikke skal være løgn blev også et par rosenbuske hos naboen skamferet! Hvorfor i alverden, ansætter vores kommune ikke nogle folk, som interesserer sig for det, de foretager sig? Vi er så harme min nabo og jeg.
  Derfor, for en sikkerheds skyld, hvis din blomstereng er et offentligt område, må du hellere tage en snak med 'hovedet' i den afdeling, som din eng hører under.

  Men bortset fra det
  Glædelig Sommer
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 2. Hej Frede.Hvor er det en smuk område du har..........................og de smukke margueritter er jeg vild med.Og en rigtig smuk buket.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet