torsdag den 18. juni 2015

Drømme

Jeg har været ude med målebåndet. Jeg er ofte blevet spurgt til, hvor stor min have er, og jeg bliver folk svar skyldig, for jeg ved det ikke. Sådan ret almindelig, tror jeg. Men i dag har jeg målt op, har jeg. Bevæbnet med bondemandens målebånd, papir, blyant og en hegnspæl kæmpede jeg mig rundt om den del af ejendommen, som udgør haven.
Dernæst blev der regnet og tegnet, og resultatet er: 1730m2 have, hvoraf ca.500m2 er skov og hegn (eller potentiel have!). Dertil kommer et stykke med kartofler. Så ikke voldsom stor, men lige tilpas til mig!

I 3 år har vi planlagt, at i dette efterår skal vi have ryddet op i noget af haven. Årstallet er bestemt af sædskiftet, for netop i år bliver der ingen vinterafgrøder i marken rundt om haven, og derfor har vi mulighed for at komme til med de store maskiner. En del af vore stedsegrønne er blevet for store og grimme og en gran mistede toppen til Bodil, samtidig skal noget sammengroet hegn fjernes. Det vil give store forandringer i haven og mange nye muligheder. Så der drømmes mange drømme, der tegnes og tænkes. Lige nu handler drømmene om et nyt stort staudebed.

4 kommentarer:

 1. Sjovt at få målt op, og en pæn stor have:-) Spændende med det nye bed, kan jo nok høre at der skal lægges en del arbejde i det inden, men heldigt at i har maskinerne.

  SvarSlet
 2. Hvor spændende med et stort projekt i år. Glæder mig meget til at hører mere om det.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 3. Det må da være en drøm at skulle lægge haven om :o) og det er da noget af en have i har. Min lille kolonihave kan jo være i det ene hjørne. Jeg ville nok gå totalt rosenamok hvis jeg havde så meget jord :o)))
  Det bliver spændende at se hvad i finder af.
  Kh Linda

  SvarSlet
 4. Hej Frede.Jeg synes nu at det er en pæn stor have du har......................men spændende med dit nye staudebed.Altid spændende at skulle i gang med et nyt bed.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet