lørdag den 13. juni 2015

Man undres

 
Jeg undrer mig somme tider over mig selv! Jeg vil så gerne have en skøn have fyldt med øjenguf. Alligevel har jeg steder i haven, som ser forfærdelige ud - hvor der trænger til at blive ryddet grundigt op. I dag gik jeg i gang med ét af stederne. Et hjørne af legepladsen så mildest talt træls ud. Potter, bakker og baljer i en bunke samt en gammel bænk.

 
Nu fik jeg ryddet op og i stedet lavet et lille hyggeligt hjørne, hvor man kan sidde og nyde en stille morgen med sin kaffekop på en gammel og meget frønnet bænk. Bænken har lige rigelig patina, men den er solid nok, måske jeg skulle sætte den i stand.

De fine små lanterner er lavet af små syltetøjsglas og bonsaitråd.Før oprydningen var der ikke meget hygge over stedet.3 kommentarer:

 1. Ind i mellem så ser man på sin egen have med andre øjne :o) man kan undres over hvor hjemmeblind man kan blive. Men med få midler og en gang oprydning så fik du lavet det skønne hjørne. Jeg kan så godt li når der er nogen der som du viser noget af det rod vi kan omgive os med, for det er skisme ikke ret mange haver hvor det hele bare står som i have magasinerne.
  Selv i min lille have er der et hjørne som jeg ikke er særlig stolt af og bar kigger den anden vej når jeg når til den ende af haven.
  Din bænk er da bare skøn, jeg ville helt bestemt bare lade den være, med alt den patina den nu har.
  Rigtig god Søndag fra Linda

  SvarSlet
 2. Hej Frede.Jeg ved at vi alle har et hjørne i vores haver som vi ikke er så glade for at vise frem...............men det hjalp da med lidt oprydning ved din bænk.
  Lidt krukke med planter hjælper altid.
  Rigtig god søndag knus Jette

  SvarSlet
 3. Kender godt det der med rod, et eller andet sted skal man jo gøre af det i "kampens hede" men når kampen er ovre og det får lov at ligge en stund så bliver det en energisluger, sådan har jeg det. Det undre også mig, når jeg ved hvor meget mere ny energi der kommer ud af det, måske alt bare har sin tid;-) Fed bænk!

  SvarSlet