mandag den 29. juni 2015

Lidt flere billeder fra det Dalbyske univers

 
En ekstra omgang med billeder fra besøget i Claus Dalbys skønne have i lørdags.
 
Den smukke alléDet grønne
 
 
Alle de forskellige grønne bladformer, strukturer og farver samt kombinationen af disse var meget inspirerende - jeg har i al fald fået ideer til en afdeling i min have, som skal indeholde vand, hosta, en hængebirk og en lækker bænk.
 
 
De hvide
 


 
 
Det farverige
 


 
Der er mange, mange skønne blomster i haven, men det er kombinationen og sammensætningen af dem, som gør haven til noget ganske særligt. Eminent.7 kommentarer:

 1. ... åh, så smukt - tak fordi du deler med os :)

  SvarSlet
 2. Kære Frede, kan mærke at du havde en god tur, dejligt. Man kommer hjem med så mange tanker og inspiration i hovedet, at det kan være svært at sortere det og komme dem i de rette kasser. Men eftertænksomheden kommer snigende og så indfinder der sig nye ideer til haven, det er vel også det der er så dejligt ved have besøg. Er spændt på hvad du finder på, du har løftet sløret lidt :-), kh Margit

  SvarSlet
 3. Dejligt at høre at I er mange der har nydt en tur i Dalbys have. Det er smukke billeder du viser :-)

  SvarSlet
 4. Var du der også om formiddagen, Frede? For så er vi nok gået lige forbi hinanden. Det var bare så dejlig en oplevelse. Jeg kunne lave blogindlæg i en måned om det :-)
  kh, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Karen, jeg var der fra 11 til 13 lørdag, så jeg tror ikke, vi er rendt ind i hinanden! Ja, det var en virkelig dejlig oplevelse - og ja, der er stof og billeder nok til en hel måneds blogindlæg - så kan Claus holde lidt ferie imens ;-)

   Slet
  2. Ærgerligt, jeg ikke vidste, du var der :-) Per og jeg var der også lørdag formiddag - det var nu en dejlig oplevelse.

   Slet
 5. Hej Frede Dejligt med ekstra billeder , smukt serveret. Man kan bare ikke få nok ;-) kh Tina

  SvarSlet