søndag den 11. juli 2021

Sommerblomster

 I vinters fællede vi et stort egetræ i haven. Det gav plads til nytænkning og nye bede. Et af bedene blev fyldt med masser af sommerblomster i hvide og gule farver - og nu er bedet for alvor kommet godt i gang.

De hvide cosmos har blomstret en tid, nu er også de lysgule begyndt, og løvemund og de limegrønne frøkenhat er stærkt på vej. Solsikkerne og dahliaerne venter vi stadig på. Men alt i alt stråler bedet nu - og jeg synes, det er blevet rigtig fint.

Det er også et rigtigt måneskinsbed - så fint også i det svage lys om aftenen.


I aftes havde vi i haven eftergilde fra datterens konfirmation - med pavilloner, flagguirlander og kulørte lamper. Det var dejligt at se folk igen, selvom vi måtte rykke ind til kaffen, for det blev lige et nummer for køligt derude.

I aften overtager yngste datter lokationen - hun har inviteret til tøsehygge med pigerne fra klassen - hun syntes, det var så hyggeligt i haven, så det blev et meget spontant initiativ sent i aftes.

Dejligt at set-uppet bliver udnyttet til fulde - og så kan vi få bugt med resterne :-)


5 kommentarer:

 1. kan godt forstå "festudstyret" skal bruges en gang til af de unge. der er noget særligt ved havepavillioner, bålsted og lanterner. Og det forresten nogle ualmindelig smarte og søde borddekorationer du har lavet.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 2. Hov første halvdel af kommentaren forsvandt.....
  Jeg skrev om dit månestrålebed. De er langt fremme dine sommerblomster, smukt.
  Gunvor

  SvarSlet
 3. Cosmos er en dejlig sommerblomst, som man kan have glæde af i mange måneder. Det ser hyggeligt ud, når haven er pyntet til fest. Det var godt, vejret blev sådan, at I kunne nyde det derude. Når de unge mennesker kommer i gang, skal der nok blive spist op.

  Hilsen Elna

  SvarSlet
 4. Det er blevet rigtig fint dit bed. Du har meget held med at så.

  SvarSlet
 5. Meget fint og lækkert med et måneskinsbed. Dine Cosmos ser lave og robuste ud, og det er da en god idé når helt bar jord skal dækkes. Glæder mig til at se bedet senere på sommeren!
  Selvfølgelig skal sådan et fint festarrangement udnyttes optimalt. Her bor vi i et kvarter med en stime af studenterfester og andre ungdomsfester i en lind strøm, så her blomstrer havepavillioner også op hos alle naboerne og vi sover - om jeg så må sige - til musikledsagelse:) Det er sandelig sommer i Danmark.

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet