fredag den 25. december 2020

Sikke en smuk julemorgen




Endelig fik vi lov at vågne til sol, frost og blå og høj himmel. Hvor har jeg længtes efter det - og så får jeg det på selveste julemorgen. 

Der er dækket op til morgenmad i stuen, for i dag er det for alvor jul. Vi indledte juledagene med en skøn juleaften i går - nu står den på et par dage i lavt tempo med tid til hinanden og måske en gåtur i det skønne vejr.

Haven var pyntet med frost og sol her til morgen - det må gøre det ud for julesne :-) Glædelig juledag til jer!





4 kommentarer:

  1. Ja vejrguderne kunne ikke have valgt bedre dag til frost og klar himmel, men man skal have godt med tøj på derude, det kan vi også sagtens finde ud af, når bare solen skinner :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg må så sige, at det i dag har været helt anderledes vådt, mørkt, blæsende og meget koldt. Godt vi har billederne fra i går.

      Slet
  2. Ja rimfrost er ikke at kimse af,, det kan næsten være lige så smukt som sne... Sikke en vidunderlig soldag. Lyset blev osse suuget ind. Og vores store killinger opdagede hvad is på vandpytter og spande var.. et herligt grin når de gik igennem og fik våde fusser. Men knapt så grinagtig når de så kravlede op af mig og satte sig i nakken for at varme poter. hihi.
    julehilsner Gunvor

    SvarSlet
  3. Uf, våde kattepoter i nakken! Men killinger er da søde. I disse dage har vi fået besøg af 2 store, meget velvoksne katte, som har fundet ud af, at her bliver der fodret! Og vi har så rigeligt med katte i forvejen....

    SvarSlet