torsdag den 31. december 2020

Godt nytår!

Sidste dag i året 2020 - et år, som så så lovende ud - selve tallet 2020 fyldte én med optimisme ved sidste årsskifte. Og hvad blev det så? I al fald ikke som forventet. Det blev anderledes. Rammen blev sat af en ondsindet virus, som ikke sådan lod sig tryne. Men det gjorde vi heller ikke - vi fik det bedste ud af det trods nedlukning, afstand og bekymringer. Vi var omstillingsparate, og så gik vi i haven! 

Heldigvis skete der også glædelig, sjove og gode ting. Yngstebarnet blev konfirmeret, vi holdt en fantastisk havefest i anledningen af bondemandens 40 års jubilæum, og jeg fik nyt knæ. Og mange andre små og store begivenheder, som vi mindes og glædes over.

Og nu vil jeg se fremad! Ind i et nyt og ubrugt år, som 2020 godt nok trækker spor langt ind over, men 2021 bliver helt sin egen. Der er lys forude!

Jeg laver ingen nytårskavalkade med billeder af året, som svandt. Dels har jeg mere lyst til at se fremad, og dels har vi fået ny computer, hvorpå der ingen billeder ligger - endnu! I stedet får I et lille indblik i, hvad jeg drømmer om skal ske, sådan rent havemæssigt i det nye år.

❤ Jeg drømmer om plantemarkeder og havebesøg - om inspiration og møde med gode havevenner. 

❤ Jeg drømmer om, at jeg finder mod til at åbne min egen have for besøg - det  har længe ligget og ulmet - forhåbentlig bliver 2021 året, hvor det sker.

❤ Jeg drømmer om at fælde vores eg. Den er blevet alt for stor og voldsom. Tænk, da jeg kom her første gang for 30 år siden, var den en nyplantet, lille pind på under 3 meter. Det bliver noget af et projekt at få den ned - bid for bid. Men det vil skabe nye muligheder og masser af lys.

❤ Jeg drømmer om flimmerskygge og lange, hyggelige måltider i pavillonen. At få tilplantet hele vejen rundt, så der altid er frodigt og grønt.

❤ Jeg drømmer om en skøn havesæson, hvor jeg både kan knokle, nyde, sanse, danse og dele.

❤ Jeg drømmer om at dase i min nye liggestol, som lå under juletræet - jeg ved lige præcis, hvor den skal stå!

❤ Jeg drømmer om flere havefester - sidste sommers succes giver blod på tanden. Det var skønt at bruge haven til fest - og nu har vi jo både teltpavilloner og kulørte lamper! 

Der er nok at tage fat på og glæde sig til - bring it on!

Godt nytår!

3 kommentarer:

  1. Et dejligt indlæg - du husker det gode i året, og ser fremad - har gode drømme, helt som det skal være. I skal nok komme godt ind i det nye år. Havebesøg kunne være hyggeligt, jeg vil gerne se din have, og du er selvfølgelig velkommen her igen.
    Godt nytår til dig og dine

    SvarSlet
  2. Hej Åse. Godt nytår:) Opmuntrende indlæg, og jeg vil meget gerne se din have.

    SvarSlet