søndag den 16. juli 2017

Så er vi klar til sommerdage!

Terrassen er blevet opdateret, så den nu er hyggelig og indbydende.


Før var den mildest talt jævnt kedelig og ikke spor hyggelig.

 
Den trængte både til oprydning og rengøring.


Og lidt hygge ville da heller ikke være af vejen. Det er ikke så tit, vi fortryder noget af det, vi har lavet, men lige netop belægningen på terrassen har vi i den grad fortrudt - hvor ville vi ønske, at vi havde lagt træ. Betonfliserne er iskolde at træde ud på og ikke halvt så hyggelige som træ.


Her er den opdaterede terrasse. Der er blevet ryddet op, fejet og vasket havemøbler og tilføjet lidt pynt. På gulvet har jeg lagt et tæppe, som man træder ud på, når man kommer ud fra døren - det luner gevaldigt. Tæppet er så fint, synes jeg - det er af plastic og kan skylles og vaskes af.


De to kranse af lodden løvefod, som jeg viste i går, har fået plads her over bænken. I vasen er der en lille buket fra haven.


På den lille træbænk står en stor buket af alt mulig blandet fra haven - selvom jeg ikke er vild med orange, så må jeg jo indrømme, at det er megaflot i sådan en blandet buket!


Nu håber jeg vejrudsigten holder med de lovede sommerdage i den kommende uge - vi er i al fald klar på terrassen.


Udsigten fra terrassen fejler heller ikke noget - men minder mig om, at det forhåbentlig fine vejr betyder travlhed, og høsten blev skudt i gang i går!


Høst eller ej - tid til kaffe på terrassen bliver der vel? Og en lille godnatdrik i den lune sommeraften måske.

18 kommentarer:

 1. Ja nu kan I roligt nyde sommeren på terrassen, altså når solen igen vil skinne på os. Tænk selv vi får regn nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her regner det også en smule og blæser... ikke ligefrem terrassevejr! Men pyt, hvis det så bare blev til ordentlig regn, det er desværre lidt fesen.

   Slet
 2. Det ser hyggeligt ud. Jeg har altid ønsket mig en overdækket terrasse og kunne sagtens finde på at sætte mig der ud og nyde regnen...ja her er det også bare noget kraftig støvregn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør vi også - især hvis det er rigtig lunt. Somme tider har vi siddet der en sommeraften, hvor et tordenvejr ruller ind over og regnen har trommet ned. Pigerne sidder ofte derude i al slags vejr med deres devices - wifi'en er god derude!

   Slet
 3. Det har du gjort godt med terrassen. Det ser super hyggeligt ud :-). Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Mette - det er dejligt at nå dertil, hvor man også har til alt det hyggelige!

   Slet
 4. Det er så rart når man får ryddet op og skabt hygge! Den fornemmelse kender jeg så godt. Og hyggeligt ser der ud på jeres terrasse :-)
  Held og lykke med høsten!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana - det er en god fornemmelse! Bondemanden er præget af eksamensangst, tror jeg, rastløs og ivrig efter at komme i gang. I går høstede de med succes hos svoger, så alt efter vejret starter vi her i morgen eller tirsdag. Spændende!

   Slet
 5. Det ser hyggeligt ud. Og ja, buketten er bedre med orange. Nogle gange trænger en buket bare til en pangfarve, man ikke normalt er tilhænger af :-)
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig - det gør noget helt særligt med et orange.

   Slet
 6. Totalt hyggelig terrasse, det er utroligt hvad pynt og et lille tæppe kan gøre.
  Her hepper vi også på flere gode sommerdage, det kniber lidt, synes jeg....

  Du laver altså de smukkeste kranse, dygtige du :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla - der skal egentlig ikke så meget til for at skabe lidt stemning. Lykkefund - selvom den er på tilbagetog - gør nu også sit til det! Jeg tror, vi får et par sommerdage i den kommende uge - hep, hep!

   Slet
 7. Det ser superhyggeligt ud :)
  Her har det regnet hele dagen, så jeg går som en løve i et bur....gider simpelthen ikke arbejde ude i en kold regn...og jeg ville gerne havde været helt færdig med forhave/køkkenhaveafdelingen...og det ville vi være blevet, hvis ellers vejret havde holdt tørt. Nå, men nu har Carsten taget bænken ind i stuen. Så kan han samle den der. Han skal nemlig på job i morgen, så jeg er ene om at få området færdigt - og så nytter det jo ikke noget, der står en usamlet bænk, vel? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bænken er blevet rigtig fin - godt det lykkes! Dejligt med noget regn, her er det ikke blevet til så meget, men lidt har også ret.

   Slet
 8. Hej Frede.Hvor er det bare en smuk udsigt i har fra terrassen.Og en opdatering pyntede da.
  Og er stadig vild med dine kranse.
  Rigtig god søndag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, udsigten er dejlig, vi har nydt terrassen i dag, selvom det var lidt køligt.

   Slet
 9. Utrolig hvor godt litt ekstra gjør for kosen. Bukettene dine er fantastiske, jeg elsker slike fargeeksplosjoner. Jeg synes du har fått til å skape en flott uteplass. Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det - egentlig skal der ikke så meget til - der er så mange blomster lige nu, så det er den rene luksus at binde buketter!

   Slet