søndag den 20. juli 2014

Premiere!

Nu gør jeg en indsats for at huske navnene på de planter, jeg sætter i jorden! Jeg har lavet en side her på bloggen (den første af slagsen), hvor jeg for eftertiden vil skrive plantenavne samt sætte et billede ind hver gang, jeg planter noget nyt eller finder ud af et navn på noget af det, jeg har. Det bliver min egen lille huskeliste.6 kommentarer:

 1. Det lyder bekendt.... Jeg er også rigtig dårlig til at huske navne på planterne - men er begyndt at gemme sedlerne der er ved.... Det er da en start !!!
  Måske vi får det lært !!!

  SvarSlet
 2. Jeg kommer sikkert ikke til at kunne huske ret meget, men på denne måde ku' jeg håbe på at få opbygget et system, så jeg kan finde svaret ;-) og ja vi er jo nødt til at starte et sted!

  SvarSlet
 3. Hej Aase
  Rigtig god idé jeg har lapper alle vegne, og de bliver væk, bloggen bliver forhåbentlig ikke væk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg sørme ikke - det med at bloggen bliver væk - det ville jo være katastrofe, næsten :-)

   Slet
 4. Rigtig god fornøjelse med bogføringen:-) Her gemmes sedlerne også i en skuffe, troede egentlig jeg ville huske, men når der nu begynder at være flere typer "clematis" i samme farve, ups, og de er købt samme år, men det går an lidt endnu, overvejer, om jeg skulle gå på mandens værksted og skrive zinkskilte og sætte ved.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man må finde sig det system, der virker for én. Nu får v se, hvordan det går for mig!

   Slet