tirsdag den 15. juli 2014

Hønseskovbedet

 I foråret lavede jeg et nyt bed - et skovbed - i min gamle hønsegård. Det hedder selvfølgelig hønseskovbedet :-) Du kan se starten her og her.
Jeg er rigtig tilfreds med det første år, bedet er endnu ikke færdigtilplantet, der kommer hele tiden nyt til. Lige nu fryder violfrøstjernen øjet

 

Sammen med violfrøstjernen står denne staude, som jeg ikke husker, hvad hedder. Nogen som kan genkende den? Den trives her og ser ud til at blive vældig fin.

4 kommentarer:

 1. Det er altid dejligt at lave et nyt bed, forventnings glæde over hvad der sker og om det blev som forventet. Violfrøstjerner kan man aldrig få for mange af, de er som et festfyrværkeri, romantiske og eventyrlige, hvem kan stå for det, jeg kan ihvertfald ikke :-). Navnet på din plante er indianermynte.....tror jeg nok.....hvis den dufter lidt af anis når du nuller bladene, så er den god nok :-). Iøvrigt vil jeg gerne sige tak for din kommentar på min blog, ikke fordi vi skal til at skrive til hinanden og sige tak, nej af en bestemt grund. Ud af alle de kommentar jeg har fået gennem tiden, så blev jeg rigtig glad for din ang min stil i haven, nogen gange kan jeg godt blive i tvivl, men jeg forsøger at lave det jeg føler for og elsker, tak for det :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Indianermynte it is - anisduften er der, og jeg husker det nu fra, da jeg købte dem. Jeg må ha' lavet et system, hvor jeg gemmer navnene på det, jeg planter - jeg tror altid, jeg kan huske det - jeg bliver åbenbart ikke klogere ;-)
   Hvor dejligt at du blev glad for den lille kommentar :-) Din have ser fantastisk ud og er meget personlig.

   Slet
 2. Hej Frede!
  Så dejligt det bliver dit hønseskovbed:-) ejer ikke selv violfrøstjerner endnu, men den er en af de store på ønskelisten, er vild med deres svævende ynde. For mig ligner det også indianermynte, har selv en, og holder meget af at spise sådan et blad eller to når jeg kommer forbi, smager lidt af lakrids eller kongen af Danmark, og stiller i alle tilfælde min lille lækkersult;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, det er indianermynte - tak for opklaringen! Ja, violfrøstjernen er smuk og yndefuld, jeg skal helt klart have flere i mit hønseskovbed!

   Slet