mandag den 14. juli 2014

Byger der går og kommer

Det er den danske sommer!
Og heldigvis for det - ind imellem er solen begyndt at titte frem derude, så nu lokkes jeg derud igen. Lige nu glædes jeg over disse:


 
Dagliljerne blomstrer villigt lige nu
 
Her følger også glimt fra det hvide bed
 

 
Lige nu er det liljer og nicotina lime, som blomstrer sammen med lidt roser - i bunden er der hebe, nye fingerbøl og nelliker.
 
 
Solhattene er fine nu

4 kommentarer:

 1. Indtil i lørdags har det nu ikke været typisk dansk sommer, så det var meget godt med regnen. Fine dagliljer og solhatte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, du har fuldstændig ret - men lige aktuelt i dag har det været sådan her med byger og sol på skift :-)

   Slet
 2. Hej Frede hvor er din daglilje flot og stor! Jeg har først sat nogle i potter i år så de er ikke så imponerende endnu. Men det kommer nok. Dejligt med et hvidt bed, lyser op og virker beroligende på samme tid.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine dagliljer er gamle, de var i haven, da jeg flyttede ind for snart 21 år siden, men det sjove er, at der gik mange år, før jeg "opdagede" dem. De stod bagerst i staudebedet i skyggen og presset, og de blomstrede aldrig. Jeg vidste ikke, hvad det var, men de fik lov at stå, fordi jeg godt kunne lide bladene! Så på et tidspunkt gik det op for mig, at de vist nok kunne blomstre og så kom de helt frem i bedet - nu kvitterer de med overdådig blomstring :-)

   Slet