fredag den 11. juli 2014

Hjemvendt fra skønne feriedage

Vi er netop hjemvendt fra skønne feriedage - den store luksus af 3 hele dage bare os 5. Vi har ikke mulighed for at holde mere ferie om sommeren pga. landbruget, til gengæld er det meget intenst! Vi havde blandt meget andet en fantastisk tur til Fejø, hvor vi lejede cykler hos "Møllens venner" og tog turen tværs over øen - her var møllen nemlig, og man kunne købe kaffe, kage og is! Derudover blev der naturligvis badet igennem ved strandene både dag og aften, og det dejlige vejr blev nydt udendørs.


Nu er vi så hjemme igen - uha, jeg synes, haven ser hel misligholdt ud! Det har dog været for varmt til at gøre så meget ved det i dag, men her til aften har jeg været i gang til kl. 22.30! Fantastisk aften igen. Det hjalp at få græsset slået, og så er jeg begyndt at luge og klippe ned, så det skal nok blive godt.


Der er skønne roser at glæde sig over - her foran den forrygende hortensia.
 
 
En lilje i det hvide bed sammen med den lime nicotina
 
 
Bondemanden har også fået travlt efter hjemkomsten, han er i dag begyndt at høste, så nu starter hans højsæson og travle tid - og også lidt hans kones, for der skal forsyninger ud til høstfolkene :-)

7 kommentarer:

 1. I har da valgt de fineste sommerdage til jeres ferie! Ikke dårligt ;-) Velkommen hjem og god høst!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja, faktisk har vi aldrig haft så fint vejr i vores ferie i Danmark - ofte har det været lidt koldt - men i år tog vi så sandelig revanche og kunne nyde aftenerne udendørs - skønt!

   Slet
 2. Dejligt, at I kunne få lidt ferie, og så i pragtfuldt vejr. Håber I er ladet godt op til havesysler og høst! God arbejdslyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det har været dejligt med ferie!

   Slet
 3. Hej Frede.Skønt med lidt ferie inden der skal høstes............og vejret var da med jer.
  Rigtig god høst knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi havde virkelig skønt vejr - og vi nød det. Første del af høsten er godt i hus, al vinterbyggen i lade og en smule af halmen, så vi har fået godt begyndt. Nu bliver der lige en lille pause pga. regnen, men det går nok også - det er jo endnu meget tidligt på sæsonen :-)

   Slet
 4. Godt I nåede lidt ferie, inden det hårde arbejde begynder. Der skal forsyninger til, når der høstes, jeg er selv landbobarn, så jeg husker det godt.

  SvarSlet