lørdag den 9. november 2019

December-inspiration

Indlægget er ikke sponsoreret - det er skrevet i ren begejstring!

Kender du mon det? Man står med en bog, hvor hvert eneste opslag får det til at gibbe i én, fordi det ene smukke foto afløser det andet. Hvis ikke du kender fornemmelsen, kan jeg anbefale dig at tage et kig i en spritny bog, som udkom for en uge siden.


Den hedder 'December'. Den er skrevet af Anette Holm fra Grindsted, og den er fyldt til randen med inspiration til leg med natur og blomster. Annetes hang til at kombinere grene, gran og kogler med mere utraditionelle materialer som kork, skind og muslingeskaller er uforlignelig. Der er eksempler på masser af kranse, dekorationer, træer og bordpynt garneret med fine citater, små historier om vintertraditioner med børnene og opskrifter på lækkerier.


Det er ikke en decideret jule- eller how-to-bog - til gengæld skorter det ikke på ideer til materialer og udtryk - og her er masser af inspiration til at hente ting i både have og natur. Bogens softback, formattet A4+ og det matte papir matcher på fineste vis bogens fokus på naturens materialer.


Jeg var forbi Annettes fine pop-up shop i Grindsted til boglanceringen sidste fredag - også her var der syn for Annetes store iderigdom og eksempler på det håndværk hun står for - og så fik jeg også lige set hendes nye lokaler, som er smagfuldt indrettet til både butik og kurser.


Jeg lærte Annette at kende, da jeg for 6 år siden arbejdede lidt i en blomsterbutik. Allerede dengang drømte hun om at udgive en inspirationsbog med en masse billeder af lækre sager. Det er hun i den grad kommet i mål med.

Annette er uddannet blomsterdekoratør, har haft butik og været freelancer. Nu har hun flere jern i ilden med sin pop-up butik, kurser, events og arbejde i en stor blomsterafdeling i Herning. Og ja, hun er ligeså sprudlende og energisk, som det lyder - og hendes bog er som hende selv - autentisk og lige til. Bogen er ikke fyldt med ord og lange forklaringer i formfuldendt sprog- tværtimod - her får fotosene lov at tale. Man må sige, at samarbejdet med fotograf Berit Hviid er lykkedes til fulde - man får en ubændig lyst til at kaste sig ud i at binde kranse, lege med natur og bare hygge igennem i december!December by Annette Holm af Annette Holm
130 sider
Foto af Berit Hviid
Pris 299,-
Bogen kan bestilles på info@byannetteholm.dk.
Du kan følge Annette, som for øvrigt også er havemenneske, 
på Instagram @byannetteholm og på facebook på By Annette Holm.
 
 
Mine fotos yder på ingen måde bogens smukke udtryk retfærdighed.

2 kommentarer:

  1. Bogen ser spændende ud, men den slags har desværre ikke min interesse, i dag arbejder jeg i haven i det fine stille vejr.

    SvarSlet
  2. Det ser ud til at være en spændende bog :-)
    Med venlig hilsen
    Lene Bedstemorshave

    SvarSlet