tirsdag den 8. november 2016

With a little help

Tidligt fri fra job, højt vejr og solskin! En smule køligt, men lige dér hvor jeg havde aftalt en date med bondemanden, var der fuld sol og rigtig dejligt! Vores spot var selvfølgelig drivhuset, hvor planen var at rykke på den der gulvbelægning.

Første punkt på dagsordenen var at få afrettet det resterende sand. Der blev kørt mere sand ind, og jeg blev overladt til mig selv, for det med at trække sand af og få underlaget perfekt, fungerer ikke for en utålmodig bondemand, så dansen med brolæggerjomfruen fik jeg for mig selv.
Til gengæld serverede han kaffen, og så var vi klar!I dag skulle jeg ikke selv hente fliser i langbortistan, men de blev leveret inden for en arms længde, så jeg bare kunne koncentrere mig om at lægge dem. Og med en sådan hjælpende hånd gik det fremad.

Vi blev desværre ikke færdige, da klokken var 16.30 var solen væk, og jeg kunne ikke længere holde varmen, så det satte en stopper for dagens dont.
Ifølge vejrudsigten kommer vi ikke til at afslutte projektet de nærmeste dage: sne og frost bliver vist for stor en udfordring! Men hvor var det skønt at få lagt en god bid mere af gulvet - nu er jeg et par meter tættere på opfyldelsen af drømmen om drivhus.

20 kommentarer:

 1. Hvor er det bare flot! Jeg er imponeret over, hvor meget du nåede i den kulde, men solskin og en hjælpende hånd kan jo gøre underværker :) Glæder mig til fortsættelsen på projektet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så længe der var sol, gik det så fint - det var dejligt i læ!

   Slet
 2. Kære Frede. Ting tar tid... Men lige om lidt så kan du sidde indenfor med bondemanden og nyd kaffen, det er sliddet værd! Rigtig god arbejdslyst, det ser så fint ud :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den slags ting ta'r tid - og jeg glæder mig vildt til det er færdigt!

   Slet
 3. Hej!
  Hvor ser det flot ud og sikke et skønt sted det kommer til at ligge med træer på den ene side og de åbne vidder til den anden side - en skøn gave som du får glæde af i mange år :-)glæder mig til at følge projektet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et dejligt sted, og vi har i den grad fået det bekræftet, når vi har arbejdet dernede - der er bare altid lunt og læ.

   Slet
 4. Ja ja du nåede da også et pænt stykke i dag, godt I havde solskin, det hjælper altid lidt, så må vi se, hvad de næste dage bringer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lidt ad gangen, så kommer jeg vel i mål. Det mærkes i knæene under alle omstændigheder ;-)

   Slet
 5. Hvor er du sej sådan at kravle rundt der i kulden og nu skrider det frem ad. Det bliver så godt når du til foråret kan invitere bondemanden indenfor i drivhuset til en kop kaffe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, der vil blive drukket rigtig mange kopper kaffe i det hus - jeg kan se det for mig!

   Slet
 6. Det er skiseme godt gået Frede, du er bare go! :-))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Og fedt at det skrider lidt fremad - jeg synes, det er træls, hvis der slet ikke er fremdrift - men små skridt er dejligt!

   Slet
 7. Ja, ved fælles hjælp går det godt og du/I nåede da et godt stykke. Håber bestemt også på at vintervejret lige går lidt i dvale igen, jeg har stadig en masser jeg skal have lavet i haven inden jeg er klar til at gå i vinterhi :-)
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg satser absolut også på mere havevejr inden det for alvor bliver vinter - vinteren behøver altså heller ikke være længere end højst nødvendig!

   Slet
 8. Hej Frede.Du er bare så sej at ligge der i kulden og sætte sten.Men godt at du havde bondemanden til at hjælpe med sten og varm kaffe.
  Det bliver bare et skønt sted du kan nyde til foråret.
  God dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig godt med hjælp - det satte skub i foretagendet! Til gengæld var det lidt hårdt i knæene, men pyt vi kom fremad!

   Slet
 9. Sådan, nu varer det ikke længe så er du helt færdig. Skønt med et godt teamwork, så går det hele altså bare lidt nemmere.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan et teamwork er godt - så går det bare både hurtigere og nemmere!

   Slet
 10. Svar
  1. Tak, Ulla - det skal nok blive godt!

   Slet