søndag den 27. november 2016

Indvielse af drivhuset

I går aftes blev drivhuset indviet med manér! Der blev serveret æbleskiver, gløgg og varm cacao - og der var sågar fyrværkeri i baggrunden (der ligger et fyrværkerilager med ret til afprøvning nogen km herfra!). Inderkredsen - aka de glade givere af drivhuset: mand og børn - var inviteret, og der blev både skålet og holdt taler!
 Det blev en hyggelig halv time i det nye hus - det er ikke helt nemt at fange stemningen på billederne - med blitz er der for meget lys, og uden dur det slet ikke!

13 kommentarer:

 1. Du har nu fanget stemningen meget godt, men man kan godt se, at det er en kold indvielse, hyggeligt ser det ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var godt at sidde tæt! Og et tæppe om benene var heller ikke af vejen - men egentlig var det ret ok! I dag har det til gengæld været lunt i glashuset - hvilken luksus!

   Slet
 2. Hej Frede, så fik jeg læst op på alle dine indlæg. Hold op hvor ser det altså hyggeligt ud og der er da masser af stemning :o) Tillykke med at drivhuset står færdigt så kan du sætte flueben der og GLÆÆÆDE dig til det bliver forår. Nu må jeg altså lige skrive "kan du se hvad jeg sagde" :o)) at sætte glas i er ikke så svært.
  Rigtig dejlig 1 søndag i advent.
  Knus fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Du havde fuldstændig ret, søde Linda, det med glasset var ikke svært! Og hvor er det skønt at være færdig - det er et dejligt sted.

   Slet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud og stemningen har du nu fanget meget godt. Der er jo allerede pyntet så fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis er det årstiden for pynt her lige før december - der kommer mere endnu, men nu har vi da fået begyndt.

   Slet
 4. Stort tillykke med dit drivhus, dejligt at al maset med at få det rejst og sat glas i nu er overstået og du kunne nå til det mere hyggelige emne med indretningen og pyntningen. Dejlig fejring, det skal til !
  Fik også lige læst tilbage på dine indlæg nu. I er flittige med vinterpyntning af gravstederne, det betaler vi os fra - men der er nu også et stykke derned til hvor det skal foretages.
  Rigtig god første søndag i advent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er dejligt endelig at kunne bruge huset - i dag har der jo været lunt og meget lyst - en fornøjelse! Vi nyder, at vi selv har mulighed for at grandække, men det gør det jo også nemt, når vi selv har gran og bor lige rundt om hjørnet, næsten.

   Slet
 5. Hej Frede.Hvor ser det bare hyggeligt ud i dit nye drivhus.........det skal i nok få glæde af.Og dejligt billede af dine piger.
  Rigtig dejlig advent Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jette - vi havde en hyggelig stund derude. Det bliver helt sikkert et hus, vi alle bliver glade for.

   Slet
 6. Tillykke med indvielsen, hvor ser det hyggeligt ud.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det - det er skønt med sådan et nyt hus i haven.

   Slet
 7. Hvor dejligt at du fik det hele klaret inden julen for alvor banker på. Jeg er ikke i tvivl om at stemningen har været i top og nu kan du gå og RÅ-glæde dig endnu mere til det bliver forår. Det kan kun blive en fantatisk sommer. Stort tillykke med det smukke glashus. :o)

  SvarSlet