lørdag den 7. november 2015

På en meget mild lørdag i november

Vi har et hængeparti fra vores renovering i haven. Vi havde også et hjørne i gården, hvor der stod nogle store forgroede normannsgraner - det hjørne var mildest talt grimt. Samtidig manglede vi plads til cyklerne. Indtil nu har de stået i garagen, men i takt med at børnene vokser, bliver cyklerne også større, og det var efterhånden et baks at få cyklerne ud og ind.

 
 
Så da vi alligevel var i gang i haven, fældede vi også træerne her og fik hevet rødderne op. I de forgangne 2 uger har vores tømrer og bondemanden brugt et par dage på at bygge et cykelskur, og i dag har vi sat plankeværk op.
 


Cykelskuret er blevet indviet, men der mangler grus, planter og maling, før vi er helt i mål.
 
I haven er sårene ved at være helet - det nysåede græs har nydt godt af det milde vejr i efteråret, så nu tegner bedene sig tydeligt mellem græsstierne. Man får efterhånden et bedre billede af, hvordan det bliver.
 


 


Da cykelskuret kom op, opdagede jeg en lille sidegevinst ved projektet! Bag cykelskuret og plankeværket danner der sig et lille rum, hvortil der er adgang fra legepladsen/haven. Det er afskærmet for både vind og indblik, og i mit hoved er det blevet til mit nye pottehjørne! Her kan jeg have mit rod og endda have god plads. Jeg kan lige se det for mig!

12 kommentarer:

 1. Så er der rigtig kommet udsigt fra alle sider, det bliver godt med et potteskur der.
  God lørdag aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver godt i de hjørne - jeg er i gang med at indrette det i mit hoved!

   Slet
 2. Ja det kan da blive alle tiders pottehjørne der. I går da ellers rigtig til den med fældning af træer osv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er sket store forandringer her. Faktisk er der lidt nostalgi tilknyttet de træer, som vi lige har fældet, for de blev plantet, da min bondemand og jeg mødte hinanden for et kvart århundrede siden!

   Slet
 3. Sikke et fantastisk hjørne du har fået at boltre dig på:-)) og dejligt og lettende med cykelskur for jer alle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver dejligt med cykelskuret - og i mine tanker kan det skur jo bruges til så meget andet på sigt (børnene flyver vel fra reden en dag...)

   Slet
 4. Hej Frede.Hvor har det bare givet lys og luft at alle de store graner forsvandt.Og at der så også er kommet et cykelskur til
  er da slet ikke så tosset.
  Men bonussen er da at du nu kan indrette et potteskur i hjørnet.
  Jeg er selv rigtig glad for mit som blev lavet i sommer.....................og en god ide er at få det overdækket lidt så man kan stå derude i alt slags vejr.
  Rigtig god søndag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skønt at kunne forbedre og lave nyt rundt om - jeg tror også, vi bliver glade for skuret - både for og bag!

   Slet
 5. Det ser da bare rigtig godt med både med cykelskur, pottehjørne og ikke mindst haven, hvor jeg rigtig kan se hvordan det kommer til at blive. Jeg kan også se et lille fint hjørne ved cykelskuret som kunne blive rigtig hyggeligt med klatrende planter
  et bliver spændende :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, forandringerne har mange fordele - tænk at jeg var lidt betænkelig ved det, inden vi startede!

   Slet
 6. Sikke en masse i har fået ordnet her hen over efteråret :-)
  Det pynter altid, når ny sået græs kommer op. Det er da helt perfekt, du kan få et pottehjørne der bag cykelskuret - hurra for det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, efteråret er tiden, hvor der sker noget omkring hus og have her hos os. Nu har bondemanden tid, og vejret har jo været forrygende til udendørs arbejde i dette efterår!

   Slet