søndag den 8. november 2015

Gylden søndag

Stormen Freja fejede over landet i aftes, og jeg troede, jeg ville vågne til nøgne træer og blade alle steder. Men der blev jeg snydt! For der mødte mig et fantastisk syn i haven, som lå badet i solskin:


Lærketræerne gløder!
Og skovbunden er et hav af gyldne farver:
 
Kun ét sted havde Freja lavet ravage - det gik hårdt ud over vandgranen, og det krævede lige en fælles familieindsats - igen - for at rydde op i grenene, som lå over store dele af gården:Vi har i det hele taget dyrket det med familieindsatsen i dag, for vi var alle ude og samle ind til Dansk Flygtningehjælp. En helt igennem positiv oplevelse. Vi kørte en rute, hvor vi var maks 5 km hjemmefra, og alligevel så vi steder og huse, som vi ikke anede lå der. Og bedst af alt - jeg så nogle haveanlæg, som sagde spar to! Jeg havde flere gange en ubændig lyst til at bede om en havevandring! Og det fantastiske vejr - sol og lunt - var jo bare en skøn kulisse!- og så kom der også noget i indsamlingsbøsserne!


3 kommentarer:

 1. Godaften Frede.Det lyder til at i havde en rigtig god familiedag i det skønne vejr.Dejligt at kunne gøre noget sammen med sine børn.Her var blæsten ikke så slem.......................men har slet ikke været udenfor i dag da jeg har haft gæster.
  Misunder dig lidt dine smukke lærketræer med alle koglerne.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 2. Det er lige som om at efteråret bare bliver ved, gerne for min skyld, det er så smukt i år. Stormen ødelagde heldigvis heller ingenting hos os. Kære Frede, næste gang du rasler med bøssen, så tag lige dit kamera med, hvad kunne der ikke komme ud af det :-). Kender godt det der med, at man faktisk ikke kender sin hjemegn i bund og grund, så også derfor er det rart at rasle med bøssen, en win win dag :-), kh Margit

  SvarSlet
 3. Sikke et smukt syn du trådte ud til :)
  Det må have været spændende at få øje på nye haver...og så så tæt på ens hjem :)

  SvarSlet