fredag den 7. august 2015

En augustmorgen

Jeg er igen begyndt på arbejde, men min lille morgenhaverunde skal jeg lige ha' med alligevel - om end lidt tidligere på dagen....
I dag bragte min tur mig også lidt uden for haven - der er noget ganske særligt ved luften og morgenen i august - jeg måtte lige ud på en mindre marktur også.
Her står vårbyggen og er ved at gøre sig klar til høst - duften er ganske særlig. 
 
I haven er der også nogle ganske særlige blomster, som gør væsen af sig. Her dahlia og nederst solhat.

5 kommentarer:

 1. Kære Frede.
  Sikke nogle dejlige morgenbilleder. Det er godt du har øje for det, for det må jeg indrømme jeg nok ikke har, men min morgen er meget struktureret, da jeg er en absolut langsom starter om morgen. Kornmærker er flotte at se på. Hernede er der stadig nogle der ikke er høstet, men det drejer sig om ganske kort tid så er de også væk. og det har altid for mig betydet at nu er efteråret meget tæt på når de begynder at pløje og så vintersæd igen. Dahlia og solhatten hvor er de kønne. Jeg tror at jeg vil forsøge mig igen med solhat, selvom de har lidt tendens til at forsvinde her, de gror simpelhen ned ad for mig :-) i weekenden er det kloster mærken og det ved jeg at du ved hvad er, så vi skal nok ud at have en is eller ringrider i løbet af weekenden.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, Klostermærken! Klostermærken hænger jo uløseligt sammen med høst - og min fødselsdag ;-) Jeg har været i Kloster til mærken, efter jeg er blevet bondekone i det næsten midtjyske, men det er bare ikke det samme mere, desværre! For jeg møder jo ikke nogen, jeg kender - og det er jo det, det hele drejer sig om, ikk'? Nu har Vorbasse Marked overtaget pladsen (selvom det heller ikke er det samme....) - kloster mærken vil altid være noget særligt. Jeg ønsker jer godt Mærken!

   Slet
 2. Hvor er det nogle maleriske billeder af kornmarkerne! Når desværre ikke i have før jobbet kalder, men nyder en smuk morgen køreturen gennem landskabet, hvor dug og dis på denne årstid skabe en eventyrlig stemning. Men i morgen har jeg fri, så der skal der jeg på morgentur i haven ��
  Mvh Esther

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vist også kun fordi, det stadig er lidt ferie, at jeg når omkring haven inden job! Det er ligesom om en skole uden børn ikke rigtig tæller - eller et hjem uden skole måske nærmere. Når ikke hele familien skal ud af døren om morgenen, giver det mor her lidt mere jeg-tid før jobbet! Men måske skal jeg stå op i næste uge, så jeg når en tur i haven, det er jo skønt!
   Har du fået nyt navn??

   Slet
 3. Åh, et smukt lys der er i dine billeder, og duften af modent korn kommer helt ud til mig her ved skærmen. Jeg bliver vist nødt til at stå rigtig tidligt op og opleve morgenlyset en af dagene :-)

  SvarSlet