søndag den 13. juni 2021

Vi slår havelågen op!

 Nu kaster vi os ud det, selvom det føles en smule grænseoverskridende. For første gang holder vi 

ÅBEN HAVE

26. - 27. juni mellem 10 - 17

Gøddingvej 12, 7184 Vandel


Det er i forbindelse med Haveselskabets Havefestival, der er andre åbne haver i området, så man kan gøre en tur ud af det.


Du kan læse mere om arrangementet via linket her.

Dugfriske billeder fra haven i dag:

Der er kaffe på kanden, hvis I kigger forbi!


Det er jo lige om lidt, og de 2 næste uger bliver travle - både i haven og med arrangementer i massevis både på job og privat. Men jeg har alligevel valgt at kaste mig ud i åben have, for det er en tanke, jeg har haft i flere år, og juni er bare den smukkeste måned i min have. Så vi når det, vi når - jeg har taget hele familien i ed  - og vi glæder os!

12 kommentarer:

 1. Jamen jeg håber I får glæde af den åbne have! Spændende når det er første gang (jeg har endnu min første gang til gode:) men det ser så indbydende ud på dine billeder, at det vist kun kan blive en succés. Juni er faktisk en rigtig god måned til havebesøg...

  Pøj-pøj og hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, jeg er ret spændt på det - man føler sig en smule sårbar, for det er jo næsten ens hjerteblod - i al fald noget af det, man investerer rigtig meget energi i.

   Slet
 2. God idé - det skal nok blive godt, folk vil gerne se, hvad man har, de kigger ikke sådan efter ukrudtet, det har de jo også selv.
  Held og lykke - det glæder mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu er der nul ukrudt - griner - men der kan jo ske meget på 2 uger! Sjældent har jeg klaret hele haven i samme uge, men sådan er det lige nu. Det er jo en hel fornøjelse - nu skal det bare holdes, hækken klippes, plantes i hullerne, males lidt og alle de andre 1000 ting, som jeg gerne vil nå.

   Slet
 3. Det bliver spændende at prøve det. Der skal nok komme flere interesserede havefolk, som nyder haven som vi nyder dine billeder fra haven. Den ser rigtig fin ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg håber, der kommer nogen - men man ved jo aldrig. Vejret har jo også noget at sige. Der er mange ting, som skal gå op i en helhed.

   Slet
 4. Super ide. Jeres have ser jo forrygende ud nu.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Haven er allersmukkest lige nu - i al fald hvis ikke vi får tørke - så skal der holdes gang i vandingen, ellers får piben hurtigt en anden lyd.

   Slet
 5. Hvor er det smukke billeder fra jeres have!
  Jeg holder meget af Åbne haver, men jeres have ligger desværre lidt for langt væk fra os i Halsnæs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at besøge andres haver - der er altid inspiration at hente. Det er lige langt nok for jer, det forståes!

   Slet
 6. Nej, hvor det glæder mig at høre. Vi har haft utrolig mange positive oplevelser af at åbne haven, så jeg kan kun ønske god fornøjelse. Desværre er vi optaget den weekend, så vi går glip af mange oplevelser.
  Mange hilsner Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Så får I sikkert andre gode oplevelser! I er jo erfarne udi at åbne haven - jeg er novicen, og jeg glæder mig!

   Slet