lørdag den 24. november 2018

Blå himmel efterlyses

Indlægget indeholder reklame.

Nu har jeg fået spejlbassin! Torsdag aften benyttede jeg mig af et Black Friday tilbud på et længe næret ønske - et spejlbassin til haven - og her lørdag morgen kom fragtmanden med det, inden vi var kommet ud af fjerene. Det kalder jeg hurtig ekspedition!

 
Mit bassin er allerede blevet placeret i haven - og himlen spejler sig! Materialet vil i løbet af kort tid ruste, og så får det et helt andet udtryk, men det skal ikke forhindre mig i at nyde det allerede nu.
 
Der er andre i haven, som også har indtaget bassinet.
 
 
Kattene indtog bassinet næsten inden det var kommet ordentligt på plads.
 
 
Bassinet har fået en foreløbig placering i birkebedet. Senere skal det indgå i det nye område, som vil opstå omkring min kommende pavillon - du kan se lidt om den her. Indtil videre står det dog klodset op på sten her, hvor det vil få sit rette rustne udtryk.
 
 
Nu efterlyser jeg bare lidt blå himmel, så vi kan spejle himlens blå.
 
Jeg har købt mit spejlbassin her med en fin rabat. Du kan nå at handle til Black Friday priser helt indtil søndag aften. 

12 kommentarer:

 1. Tillykke, tillykke - jeg forsøgte fortvivlet at finde et sted til sådan et tilbuds-bassin, for spejlet er så smukt, men jeg ku' ikke lige finde det. Man skulle tro, det var enkelt, men jeg må i stedet finde et nyt tilbud, hvis jeg en dag finder det helt rigtige sted.
  Jeg ønsker dig blå himmel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er med at gøre forsøget, når tilbuddet er der! Jeg kunne godt have fundet plads til nogen stykker - det skal ikke komme an på det! Jeg er så glad for, at jeg har fået det spejlbassin - sådan et fint indslag i haven!Nu skal vi bare have den pavillon op at stå - det skal puffes lidt til bondemanden.... og så skal der graves græs af igen - det gider jeg ikke! Men indtil videre står mit lækre nye tiltag også helt fint her!

   Slet
 2. Dejligt med et spejlbassin, jeg har et og ønsker mig også blå himmel, mest fordi det grå er så trist. Måske får vi blå himmel i næste uge, vi har da lov at håbe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ser ud til, at vi begge får noget himmel blå at spejle! Det håber jeg, vi er blevet temmelig forvænte med høj himmel og sol, så nu må det gerne fortsætte - lavt hængende skyer er ikke så spændende!

   Slet
 3. Dit bassin er magen til vores. Vi brugte det som andebadekar. Nu er ænderne desværre døde, men bassinnet venter på nye ænder til foråret. Det ruster lynhurtigt, og det bliver bare smukkere med tiden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til rust - lige nu er det ikke helt pænt, men jeg ved jo det kommer. Her kommer der ikke ænder i, men kattene er svært glade for det - dog tror jeg, de afholder sig fra at bade i det.

   Slet
 4. Tillykke, med dit nye spejlBassin..åhh hvor jeg også ønsker mig et og har gjort det i flere år. Så mon ikke der nok skal komme et hos mig også.

  Hvor stort er dit i diameter ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fordi det var på tilbud endte det med et på 80 cm i diameter - har ellers ønsket mig det mindste pga. prisen, men nu var muligheden der. Det er jeg rigtig glad for!

   Slet
 5. Tillykke med det! Vand i haven er et must og dyrene elsker det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det! Nu har jeg fået mere vand i haven - jeg er vild med det lave vand og spejleffekten.

   Slet
 6. Tillykke med det, det var da så skønt og så endda til tilbudspris :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at det ruster! Det er ikke så tit, man siger det om en nyanskaffelse:-)

   Slet