mandag den 11. april 2016

Liv i det gamle dyr

Ja, det er plæneklipperen, der tales om. I dag blev den vækket til live efter at have stået med laderen på hele natten. Og den spandt som en kælen kat, gjorde den. Så plænen blev slået, og ih hvor det pynter og dufter!


Og himlen var blå, blå, blå - og magnoliens knopper er ved at vokse ud af kappen - og jeg glæder mig til de fine kjoler indenunder stråler lige om lidt.


Og de her kan jeg heller ikke få nok af, selvom jeg har haft dem længe indenfor, så er det bare så skønt, når de dukker op ude i bedene.


I gårdhaven står krukkerne stadig samlet, i nat blev de dækket over pga. af frost, men snart skal de fordeles rundt omkring.

8 kommentarer:

 1. ja det ser altid godt ud med en ny klippet græsplæne, det sætter prikket over i´et
  Blomster kan vi vel slet ikke få nok af.
  Åh hvor det må være lækkert med en Magnolia i haven. Min som jeg plantede sidste år må jeg nok erkende er død, så der skal investeres i en ny som bliver plantet i en stor krukke, som skal stå på terrasen så skulle den måske trives der
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Ja hvor det pynter at få slået græsplænen, Bent har også slået den ene af vores i dag.
  Magnoliaen, ja den går jeg også og skæver til.

  SvarSlet
 3. Kære Frede. Jeg besluttede i søndags, at det måtte vente til efter...Til trods for at min bondemand havde fået havetraktoren gjort sommerklar og fået slebet knive m.m. Men hvor ser det dejligt ud hos jer med de flotte plæner. Dejligt at se din magnolia, et punkt til på ønskelisten :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 4. Skønne billeder som siger FORÅR! Der er en fantastisk tid vi går i møde.

  SvarSlet
 5. Hej Frede.Der er bare ikke noget som en nyslået græsplæne........det får bare haven til at stråle.
  Og nu er du vist ved at være klar i haven til konfirmationen.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 6. Duften af nyklippet græs og benzin, ja så ved vi det er blevet forår. Jeg skal selv have vækket vores havemonster, men ikke med den gode vilje. Men smukke lysegrønne plæner I har. Nu er det sikkert, det bliver forår, men det er sgu koldt.
  Henrik

  SvarSlet
 7. Kan lige frem mærke forårsstemningen igennem dit indlæg. :o)

  SvarSlet
 8. En pæn græsplæne er supersmuk...helt klart...og duften af nyslået græs...OH...!

  Jeg gider dog ikke have græsplæne selv, da det keder mig usigeligt at slå græs. Desuden var græsplænen her fyldt med mos mange steder, ligesom den var ujævn ...i det hele taget var den grim og det ville kræve mængder af arbejde at få den bare nogenlunde pæn.
  Heldigvis er min have jo så lille, at græsplænen måtte lade livet, så jeg kunne få mine bede :)

  hav en dejlig søndag.

  SvarSlet