søndag den 4. januar 2015

Produktiv søndag

I dag har jeg været i binderiværkstedet nogle timer, og jeg har fået lavet en del kranse og et par 'kugler' i pil. Kuglerne er ikke helt runde, men pyt! Kransene er bundet i buksbom, kirsebærlaurbær, kaprifolie/pil og birkeris.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg har planer om en stand ved et kreativ-marked i slutningen af januar, så det er med at få produceret det, som kan holde sig nu - alt det med friske blomster og løgplanter skal jo klares de sidste dage. Nogle af kransene  her og kuglerne skal bruges i dekorationer sammen med andre ting.

16 kommentarer:

 1. Flotte kranse og kugler, den slags kan jeg ikke, men så kan jeg nyde synet af dine her på bloggen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er mere end velkommen! Til gengæld nyder jeg synet af din smukke have og billeder!

   Slet
 2. Hej Frede.Skønne kranse du har lavet................de ser bare rigtig godt ud.
  Elsker kranse................og kan godt lide det enkle udtryk.
  God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha', Jette! Jeg kan også godt lide det enkle, men jeg er spændt på om det sælger? Det må jo komme an på en prøve :-)

   Slet
 3. Hej Frede Hvor spændende , godt med arrangementer i januar, det trænger vi til. Flotte kranse er vilde med kirsebærlaurbær kransen , helt vidunderlig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha', Josephine - det var et nyt forsøg med de kirsebærlaurbær, bladene er så fine og blanke, så jeg gav det et prøv. Jeg er ret godt tilfreds med udtrykket :-)

   Slet
 4. Kære Frede, kan jeg få dig til at skrive på min mail solsikke04@hotmail.com :0) smil Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lene - jeg mailer i eftermiddag, når jeg kommer hjem :-)

   Slet
 5. Hej Frede!
  Lækre kranse, og jeg kan nu godt lide at dine pilekugler er lidt skæve. Rigtig god fornøjelse med projekt kreativ stand, det lyder spændende!
  Hilsner og god dag fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de har da lidt personlighed..... Jeg tænker, det bliver fint, når de kommer på deres tiltænkte plads. Jeg er noget spændt på, hvordan det kommer til at løbe af stablen!

   Slet
 6. Sikke nogle frodige og flotte kranse!

  SvarSlet
 7. Du har da rigtig været produktiv, skønt at se, kan du ikke lægge billeder ind af dine ting som skal på standen, det ville være dejligt, hvis du syntes :-), kh Margit

  SvarSlet
 8. Hej Margit. Det er planen at fortsætte med at vise ting til standen her. Jeg er ved at lave en side kun omhandlende produktionen til standen, så det hele kan være samlet :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare nogle flotte kranse.

  Godt nytår :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak ska' du ha' - godt nytår til dig!

   Slet