tirsdag den 25. februar 2014

Forårsoprydning

Forårsoprydningen i haven er godt i gang. I går i det skønne vejr blev det til endnu et ryk.
Først blev jeg færdig med at klippe ned i bedet med iris og løvefod - der var en hel del at køre væk!Min mellemste datter blev også lokket ud af det fine vejr, og hun gik af sig selv i gang med at fjerne mos og ukrudt mellem stenene på den lille markstenssti mellem bedene - en stor og dejlig hjælp - og rigtig hyggeligt at gå derude sammen.
Også mit nyeste blandede bed kom jeg igennem.

 
 
Jeg krydser fingre for, at vi ikke får frost af betydning, for min Hortensia midt i bedet skyder helt vildt. Jeg har ikke haft blomst i mine hortensiaer i mange år, de fryser desværre hvert eneste år - på trods af evt. afdækning. Vi er ret frost-udsatte på vores lille plet.
 


 
Håbe, håbe, håbe....

8 kommentarer:

 1. Ja håbe håbe:-) Sjovt nok har jeg fået indtryk af at hortensiaerne her er hårdføre, nogle af de afblomstrede og grimme fra stuen, smed jeg ud i sidste års kulde. gjorde mig end ikke umage med at dække dem til, der var koldt og frossen(sidste vinter) Og de blomstrede samme år. Vi bor et sted hvor alt kommer en smule senere, og jorden er sandet. Hyg og hejsa fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt - min have er også lidt sen og jorden er meget sandet - og hortensia har jeg efterhånden kun, fordi jeg synes, bladene danner fine baggrunde og fyld iblandt andre blomster.... Men tænk om de kunne blomstre i år, det ville være fantastisk!

   Slet
 2. Vi håber at det ikke fryser mere i år! Du skal da have blomst i dine hortensia!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg bestemt også jeg skal :-)

   Slet
 3. Hvor ser det fint ud. Jeg krydser fingre for at det lune vejre holder :)

  SvarSlet
 4. Det ville godt nok være dejligt, men mon det er for meget at forlange?

  SvarSlet
 5. Jamen kommer der frost, må du bare lægge en dyne over :-) ville da være dejligt om blomstrede helt vildt i år. Det er skønt at få ryddet op i haven, det bliver så fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så mange dyner har jeg godt nok ikke - det er nemlig ikke den eneste hortensia i haven - der er vel 10 mere... randblomstrende yndige eksemplarer, men meget frostfølsomme...

   Slet