onsdag den 5. februar 2014

De sidste billeder fra skoleprojektet

Træerne, som står i vindfanget før trapperummet, er også kommet på plads. De er pyntet med div. flet i pil og birkeris samt gerbera.Her ses både det ene træ, hjertet og søjlenDe fleste i gruppen nåede også at flette et lille kugletræ - som jeg før har vist her på bloggen. De ville gerne have træet med hjem, så det fik de.

 
 

11 kommentarer:

 1. Hvor ser det godt ud, det må være en fornøjelse at blive budt velkommen på "jeres skole". De små træer er også rigtig fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er bare så dejligt at se, at ens ideer fungerer.

   Slet
 2. Det er virkelig en flot velkomst man får på jeres skole. Tillykke med det flotte resultat, tror alle vil nyde det og passse godt på det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er en god fornemmelse, når andre udtrykker glæde over det, man har lavet!

   Slet
 3. Næh! Hvor er det blevet fint!

  SvarSlet
 4. Bliver så glad, når nogen brænder for sit job, det giver så meget tilbage. Du kan være sikker på at eleverne sætter pris på det :-). Bliver glad fordi, selvom der er nedskæringer, så kan man blomstre, det er det der gør en forskel. Syntes at de fleste lærerne skal have ros for den rummelighed de skal præstere, så kan man altid diskutere om rumligheden tager overhånd. Undskyld at jeg blev revet med, har selv en datter der læser til lærer og hold da op hvor bliver der hakket på dem. De fleste gør det godt og rumligheden er jo politisk. Kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo dejligt at brænde for noget, hvis man føler sig anerkendt - ellers brænder man bare ud...Desværre ser jeg rundt omkring på lærerværelserne, at den ene efter den anden brænder ud - så TAK for dine søde ord, det varmer.

   Slet
 5. Det er bare intet mindre end fantastisk!

  SvarSlet
 6. Hej Frede.
  Hvor er det lykkedes rigtig flot, dit store projekt. Jeg bliver så glad, når jeg ser at børnene lærer at være kreative, Det vil de få stor glæde af senere. Er sikker på at du er en lærer de vil huske med glæde!
  Mange hilsner fra Eliane

  SvarSlet