fredag den 24. januar 2014

Skal en buket være rund?

Næh, den kan også være aflang og bundet på et stativ af grene.


 
 
 
 
Der er brugt tulipaner, hyacinter, perikum og eukalyptus.

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin. Jeg kan godt lide det rustikke med grenene:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg er også ret vild med kontrasten mellem de fine blomster og de grove grene.

   Slet
 2. Hej rigtig flot buket, har meldt mig til din blog kan se vi deler samme lidenskab. Glæder mig til at følge dig, er selv startet med blog for 2 måneder siden. kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Dejligt med flere, som deler lidenskab! Din blog ser også spændende ud - vil glæde mig til at følge dig også!

   Slet
 3. Hej Frede.
  Du har sørme lært noget på dit kursus. Det er skønne buketter og kranse du laver.
  Når jeg i morgen skal købe tulipaner, vil jeg købe lidt bær og hyacinter med. Det får buketten til at se rigtig flot ud.
  Har du også lavet den smukke krans af grove grene, der er savet i stykker? Den er ret fin.
  Mange hilsner fra Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord! Nej, jeg har (desværre) ikke selv lavet den fine krans med de grove grene - men jeg er ret vild med den, derfor måtte den bare med hjem!

   Slet
 4. Hej Frede! Sikke en inspirerende blog du har, jeg har også meldt mig på din liste :-)! For mig der næsten altid får bundet rundebuketter, var det et lille "wake-up" call at se din flotte aflange buket! Det må prøves! Jeg kan læse, du har været i "praktik" i en blomsterbutik, - også en overvejelse værd! God mandag!! KH Karin fra Blomsterlyst

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for søde ord og tilmelding - det er jeg meget glad for. Dejligt at kunne inspirere - jeg har jo selv fået ideen andet steds fra! Det har været en god oplevelse at være i blomsterbutikken, men jeg er også glad for at være tilbage i skoleverdenen, og så er det dejligt at have startet en blog, så jeg kan få afløb for min blomsterpassion!

   Slet